Венера в Лъв ♀

Днес на 12ти август планетата на красотата, романтиката и удоволствията Венера навлиза в знак Лъв♌️ и ще остане в него до 5ти септември. В наталната ни карта Венера показва какво харесваме, това което ни кара да се чувстваме добре и напълно удовлетворени.

✨До скоро Венера беше в знак Рак и енергията беше мека и нежна, обърната към дома, семейството. Чувствата бяха много, усещахме всичко много по-емоционално. Сега също ще бъде емоционално, дори ексклузивно, но този път ще искаме да изразим всичко това, което усещаме и ще искаме и другите да го знаят и да ни видят. При Рак емоциите са обърнати навътре, затворени в собствената му черупка, а сега ще е точно обратното.

✨Сега ще бъдем ярки, страстни, горещи и силно емоционални, дори драматични. Ще търсим вниманието на другите и ще е важно как те ни виждат, ще очакваме повече комплименти и ще имаме нужда от похвали и признание. Важно ще бъде да се чувстваме оценени и обичани. Слънчевата енергия на Лъва ще ни постави в центъра и ще бъдем повече обърнати към себе си и това, което ние харесваме и ни прави щастливи. Време е за изяви и творчество, креативността се засилва, така че покажете себе си в най-добрата си светлина.

✨По време на движението на Венера в Лъв е време да се отпуснем и да се забавляваме, да правим това което наистина ни зарежда и дава удоволствие. Любовта също няма да остане на заден план, както казахме ще търсим вниманието на другите и открито ще показваме желанията си. Дори ще бъдем по смели да се впускаме във флиртове. До 23-ти август и Слънцето се намира в този знак, така че енергията ще е още по-силна.

✨През втората половина на месеца Венера е в хармоничен аспект с ретро Юпитер, точния аспект е на 18ти август, като този период е много благоприятен да се ангажираме с важни и амбициозни проекти, използвайте времето максимално. Ако отдавна отлагате дадено пътуване в чужбина, направете го.

✨В периода 22ри – 27ми август Уран ще направи нехармоничен аспект с Венера, в този период са възможни изненади и неочаквани развръзки, които не сме очаквали. Възможно е да усещаме напрежение и желание за бързи резултати, но се опитайте да бъдете въздържани и не бъдете крайни. Не правете прибързани изводи.

✨И между 23-ти и 29-ти август Венера ще има нехармоничен аспект с ретро Сатурн, затова може да ни се наложи да взимаме важни решения. Подходете обаче с търпение, но не отлагайте важни разговори и срещи. Потърсете и другата гледна точка. Усилията ни ще бъдат оценени в дългосрочен план.

Вижте в кой дом ще транзитира Венера в Лъв при вас и ми напишете в коментар, ако пък имате Венера, Марс или други лични планети в Лъв ще усетите още по-силно влиянието и.