Месечна прогноза Август

🌊Месец Август ще ни покаже възможностите да осъществим промените, които отдавна планираме. Предстои ни един продуктивен месец, в които ще можем да постигнем реален напредък в областите като любов, работа, пари.

🌊Започваме месеца със съвпада на Марс, Уран и Северния лунен възел в знак Телец♉️. Време е за революционни промени, няма да има случайни събития щом е намесен и Северния възел, може да кажем че всичко, което се случва за нас е с кармично значение. Време е да променим начина си на мислене, действие и да открием и развием скрития си потенциал.

🌊От 4-ти август планетата на комуникациите Меркурий ще навлезе в знак Дева♍️ и ще остане в него до 26-ти август, в този период ще ни донесе нужната концентрация и организация да свършим важните дела, както и да анализираме добре фактите и да пристъпим към действия. След това Меркурий ще премине в деликатния и справедлив знак на Везните♎️.

🌊Ако искаме да имаме големи успехи в различни сфери от живота ще трябва да спазваме моралния кодекс. Полезно ще бъде да знаем, че нашите действия трябва да бъдат в интерес на колектива, на семейството ни, на обществото, а не просто да служат на собствените ни цели. Използвайте енергията си по конструктивен начин и тогава резултатите от месеца ще ви зарадват.

🌊До 20-ти август Марс ще бъде в знак Телец♉️, подкрепящ желанието за постигане на финансов успех. Влиянието на тази динамична планета ни прави по-решителни и уверени в себе си, така че периодът е много подходящ за изпълнението на онези задачи, за които преди е липсвала смелост. Освен това енергията на Марс се засилва от положителен аспект с Плутон, така че времето може да стане много плодотворно. А след това ще ни изпълни с енергия навлизайки в знак Близнаци♊️.

🌊На 12 август ни предстои едно вълнуващо Пълнолуние в знак Водолей♒️, което ще ни подтикне да направим равносметка на постигнатото до момента и да пристъпим към планове за бъдещето. Пълнолунието ще бъде в съвпад със Сатурн- планетата, която обича да ни изпитва и преподава уроци, така че опита от миналото ни ще ни помогне да вземем мъдри решения.

🌊Личните отношения ще са една от важните теми, които ще привличат вниманието ни този месец. Дори може да се почувстваме претоварени от събития в личния ни живот. Планетата на любовта Венера на 11 август ще премине в знака на огнения Лъв♌️, а хармоничният аспект с Юпитер в Овен ни обещава приятни събития, да не забравяме обаче, че Юпитер е ретрограден и е възможно да има връщане на стари ситуации и хора в живота ни. Тук Венера ще има склонност към търсене на романтични приключения, но би било добре да сме по-сдържани. Любовта може да бъде ярка, но звездите съветват да избягвате прекалено бурното изразяване на чувствата.

🌊В края на месеца имаме две важни събития, които да отбележим. Първо от 24-ти август планетата на изненадите и резките промени Уран става ретрограден в знак Телец♉️, което ще ни донесе силен индивидуализъм и желание за пълна промяна. И на 27-ми август ни очаква Новолуние в Дева♍️, знак които свързваме със здравето, така че ще бъде подходящ момент за създаване на здравословен навик и пречистване на тялото.

Пожелавам ви един прекрасен месец, насладете се на летните горещи нощи.