Венера в Рак♋️

Днес на 18-ти юли планетата на красотата и хармонията Венера преминава в знак Рак и ще остане в него до 11-ти Август.

💫До скоро Венера ♀беше в знак Близнаци лека и безгрижна, тя ни караше да не се задържаме много за дълго на едно място и бяхме готови за повече флиртове и развлечения. В този знак Венера залага повече на интелектуалната стимулация, отколкото на романтиката. Но сега идва точно обратната енергия, Венера в Рак е романтична и чувствителна, търсеща подкрепа в семейството и време прекарано вкъщи.

💫В тази позиция Венера е силно емоционална и свързана с хора или притежания, особено от миналото. Така, че ще бъдем по склонни към носталгични настроения и спомени по хора от миналото ни. Тук сигурността ще е изключително важна и трудно ще пускаме нещата. Възможно е да оставаме повече време вкъщи и да изпитваме такава нужда. Връзката с роднините и семейство ни ще се закрепи, така че отделете им повече време. Бъдете по-меки и се отдайте на домашен уют, сгответе си вкусна храна и прекарайте време с най-близките си.

💫В периода 27-ми юли и 4-ти август ще имаме хармоничен аспект с Уран в Телец, възможно е да има непредвидени ситуации в любовен или професионален аспект. Аспекта може да ни донесе неочаквани чувства или срещи с хора от миналото, а защо не и влюбване.

💫Между 4-ти и 10-ти август Венера ще има и хармоничен аспект с Нептун в Риби. От една страна този аспект дава време да видим ясно ситуацията, да махнем розовите очила и да спрем да идеализираме хора и ситуации. А от друга страна засилва интуицията и усещанията ни, така че им се доверете в този период.

💫И между 5-ти и 11-ти август предстои нехармоничен аспект с Плутон в Козирог. Време да се изправим пред страхове или страха ни от някаква трансформация, която предстои и ние сме наясно с нея. Наблюдавайте какво се случва и си направете равносметките.

Напишете ми в коментар в кой дом ще транзитира при вас Венера в Рак, това ще е и сферата, която ще засегне. Венера управлява знаците Везни и Телец – вижте при вас кой са тези домове, това ще ни даде допълнителна информация. Ако пък имате лични планети в знак Рак ще усетите още повече влиянието и.