Пълнолуние в Козирог♑️

Време за промяна и различна гледна точка

На 13-ти юли точно 21:37 часа ще настъпи Пълнолуние на 21 градуса в знак Козирог♑️.

🌕Пълнолунието се счита за магично време, защото енергията е много силна и усилва нашите намерения. При пълнолунието Слънцето и Луната са едни срещу друг в точна опозиция. Пълнолунието означава кулминация, приключване, така че е много подходящо да се откажем от вредни за нас навици. Емоциите в тези дни са нестабилни затова е добре да не взимате радикални решения, а да изчакате 2-3 дни, за да си дадете време и да обмислите нещата.

🌕Това пълнолуние се случва по оста Рак-Козирог, една от най-важните оси в живота на всеки човек. Отнася се до личния ни живот – семейството и споделените емоции, както и до публичния живот и социалният ни статус. Темите ще бъдат свързани с нашия дом, семейство и лични взаимоотношения. Възможно е да има вътрешно напрежение или да изпитаме външен натиск по отношение на дома или това, от което се нуждаем и това, което наистина искаме.

Влиянието на пълнолунието ще бъде най-силно усетено от кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

🌕Пълнолунието в Козирог е с напрегнат аспект (опозиция с Меркурий) и хармоничен (тригон с Уран), така че е време да послушаме интуиция си и да мислим нестандартно, за да разрешим разногласията и проблемите си. Тази енергия ще ни донесе нова информация и нови идеи как да преодолеем всякакви различия и да намерим нов път напред. Не бъдете предубедени, а се отворете за нови идеи.

🌕Тук е важно да започнем промяната от себе си и да работим върху баланса между работа/социалния ни живот и семейството ни/връзката ни. Пълнолунието е момент, в които емоциите и инстинктите ни достигат своя връх. Затова използвайте повишената си емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всички предизвикателства във връзката си. Знакът Козирог ще ни позволи безпристрастно и балансирано да погледнем върху личните си взаимоотношения. Ще може да видим по-ясно динамиката на връзката и това което причинява дисхармония.

🌕Дошъл е моментът за различна гледна точка. Имаме шанс за промяна и дълбока трансформация, тъй като Пълнолунието е в съвпад с Плутон. Изпробвайте различен подход в решаването на личните проблеми и проблемите във взаимоотношенията. Време е за промяна на старите начини на мислене, които ни пречат и дърпат назад. Така че следвайте интуицията си, за да се възползвате от бързо променящите се условия и нови възможности.

Деня на Пълнолунието е хубав за пречистване на организма. След това луната е намаляваща и е идеален момент за диета и процедури, които са с намаляващ ефект.

Напишете ми в коментар, в кои дом ще се случи при вас Пълнолунието, това ще са и темите, които ще засяга, както и ако имате лични планети около 21вия градус на Козирог ще усетите още по-силно влиянието му.