Месечна прогноза Юли

Очаквани един активен, дори забързан месец Юли. А с подкрепата на Юпитер в Овен имаме и шанса да превърнем цялата тази турбуленция в градивна сила за нас.

✨Влиянието на Сатурн и Уран, което ще усещаме би могло да стимулира иновациите и промените в живота ни, но запомнете, че ще трябва да използвате опита си натрупан в миналото. Стабилността и напредъка ще вървят заедно, а традицията и иновациите ще се преплетат в едно, за да ни помогнат радикално да променим определени области от живота си.

✨До 22-ри юли Слънцето е в Рак и ще образува хармонични аспекти с Нептун в Риби и Уран в Телец. Тези аспекти ще ни дават енергия и вдъхновение да работим ефективно за постигане на целите си.
На 13 юли предстои пълнолуние в знак Козирог♑️, което ще засегне оста свързана със семейството и кариерното ни развитие, знаем че това е момент на приключване и освобождаване, така че ще можем да внесем повече баланс в тази област.

✨Планетата на любовта Венера също преминава в емоционалния знак Рак♋️ от 18 юли, което ще направи чувствата ни по-дълбоки. Ако има някакви трудности в личните отношения, не трябва да забравяте, че всичко може да се обсъди със семейството и те да ви дадат добри насоки. Времето е идеално за романтични пътувания, така че се възползвайте от периода. В последните дни на месеца е активен аспектът на Венера с Марс и Уран във Водолей – от една страна, това добавя страст към връзките, но от друга може да провокира конфликти, така че бъдете внимателни.

✨На 23 юли Слънцето започва навлиза в знака Лъв♌️, подкрепяйки стремежа към себеизразяване и творчески, креативни начинания и любов. На 28 юли ще има новолуние в Лъв в хармоничен аспект с Юпитер – това показва появата на някои нови идеи и проекти. Много от вас ще бъдат готови да направят крачка напред и уверено да вървят към целта си. Но бъдете реалисти и внимавайте с илюзиите.

✨Краят на месеца може да бъде напрегнат период, тъй като по това време Марс и Уран в Телец ще бъдат в съвпад, което може да донесе смут, инциденти, гняв, както и значителни промени свързани с парите. Но всички промени по някакъв начин ще бъдат за добро, тъй като момента вече е назрял, тук говорим за промени, които сме отбягвали от доста дълго време. Събитията, които се случват през този период, ще имат дългосрочни последици.

Пожелавам ви един вълнуващ и топъл период.💟