Новолуние в Рак♋️

На 29-ти юни очаквайте едно вълшебно Новолуние точно в 5:53 часа на 7 градуса в знак Рак.

✨Новолунието има силата да сбъдва желания, това е фаза, при която Луната застава точно до Слънцето и заедно подкрепящи се и по-силни двете небесни тела очакват нашите най-силни желания и мечти. А сега свързани с един от най-мекия и нежен знак Рак.

✨Рак е най-женския знак и го свързваме с първичната женска енергия в най-красивия и вариант – този на майката. Това е майката, която дава живот, грижовна е и умее да създава топлота, уют и усещането за сигурност в къщи. Затова Рак свързваме и с дома и мястото, на което се чувстваме изцяло сигурни и защитени. Обикновено това е знакът, които знае как да изгради дом и да накара другите да се чувстват обгрижени, обичани и важни.

✨Ракът е знак, които е със силна емоционална природа, изключително емпатични и състрадателни към другите и това ги прави толкова добри. Това Новолуние ще бъде с нехармоничен аспект (квадрат) с Юпитер, така че определено ще бъде подчертано духовното значение, а именно свързано с емоционалната интелигентност, както и личностното и духовно израстване чрез умереност, баланс именно на тази емоционална природа и първичността.

✨Новолунието ще срещне подкрепа от щастливата Венера, което ще ни донесе големи възможности за развитие – личностно, материално и духовно израстване, особено ако искате да учите и да се развивате. Подкрепа ще имаме и от точката на щастието или така наречената „Локус фортуна“, така че щастието си намира път или новите пътеки, по които сме готови да поемем ще имат подкрепа. Всичко ще е магично и вълшебно, така че мечтайте смело.

Така че Новолунието е отлично време за ново начало, старт и започване на нов проект. Също така да поставите под въпрос стари вредни навици, поведение, вярвания, докато търсите нови начини за напредък и развитие.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани със знак Рак:


• Дом/Семейство
• Майчинство
• Безопасност/Сигурност
• Чувства/Настроения
• Обгрижване/Ранимост
• Растеж
• Даване на подкрепа/Приемане на подкрепа

„Искам лесно да привлека, разпозная и купя подходящия за мен дом, който да ме направи щастлива“
„Искам да мога да прекарам повече време щастливо с моето семейство“
„Искам да бъда майка“
„Искам да мога да се вслушвам в моята интуция и да я уважавам“
„Искам да изпитвам чувство на сигурност във всички области от моя живот“
„Искам да ми е лесно да моля за помощ по начин, който дава възможност на мен и на другите“