Магията на Лятното Слънцестоене

Слънце в Рак♋️

На 21ви юни ще се състои Лятното Слънцестоене, когато Слънцето навлиза в знак Рак♋️ и ще остане в него до 22ри юли.

💫Този ден е най-дългия през годината и слага началото на летния сезон. Тези дни са много важни за всички, които работят върху личностното си развитие. В този ден слънчевата енергията е много силна и е хубав момент за медитации и ритуали.

💫До скоро Слънцето беше в знак Близнаци и бяхме повлияни от енергията му – пълни с енергия, движение, повече общуване и срещи. А сега ще усетим мекотата на най-чувствителния знак от зодиака.

💫Воден, кардинален знак Рак свързваме със семейството – той управлява една много важна точка в хороскопа „IC” /Имум цели/, която свързваме с нашите корени, произход, един от родителите, нашия дом и там, където се прибираме и чувстваме сигурни. Едно от най-важното за този знак е сигурността, както емоционалната, така и физическата. Друго важно нещо са емоциите и чувствата при този знак те са много силни , но често ги крият зад черупката си. Част от задача им в този живот е именно да се свържат със собствените си съкровени емоции и по този начин да имат добра връзка с близките си хора.

💫Зодия Рак придава една голяма нежност, мекота, грижа и харизма на своите представители. Въпреки, че са толкова крехки и емоционални те са много целеустремени и умеят да постигат целите си. Обичат домашния уют и домът им е свещено място, в които да се отпуснат и зареждат, обичат да прекарват време със семейството си у дома. Обичат да готвят и повечето представители на този знак са особено добри кулинари. Освен това този знак свързваме и с миналото, затова и представителите на този знак обичат да се връщат назад в спомените си и винаги пазят всякакви сантиментални предмети.

Какво да очакваме от този период?

През този период хората обичайно се връщат към корените си, появява се силна привързаност към дома, родителите семейството и децата. Каквото и да плануваме и започнем във всеки случай ще бъде време за емоционален подем, на чувствителност и проницателност, на преден план ще излиза психологическата част от човешката личност.

Честит рожден ден и нов честит нов солар на всички представители на зодия Рак.