Пълнолуние в Стрелец♐️

На 14 юни точно в 14:51 часа ще има Пълнолуние на 23 градуса в знак Стрелец.

✨Мощен процес, при който Слънцето и Луната застават едно срещу друго и оказват влияние на всичко живо, в този момент Луната е в най-силното си проявление. Време за равносметка и момент, в които можем да видим резултати от нашата работа на материално ниво. При тази фаза на луната можем да приключим и да се освободим от всичко, което ни тежи и вече не ни е необходимо.

✨Това пълнолуние засяга оста Близнаци – Стрелец , оста на информацията и комуникацията и как да общуваме активно със заобикалящия ни свят. Тази ос ни учи да сме гъвкави и способни да се адаптираме. Важното е да се променяме и да се учим от собствените си грешки – това е най-трудното нали. Но важното е да можем да благодарим, да се извиним и да простим, както на себе си, така и на другите. Каквото и да става направете го и продължете напред по-мъдри и по-щастливи.

✨Пълнолунието в Стрелец ще бъде с хармоничен аспект (секстил) със Сатурн и нехармоничен (квадрат) с Нептун, тези аспекти ще ни подтикнат да преодолеем пречките, проблемите и моментите на объркване и да подходим по-отговорно и зряло, както и да се ангажираме с крайно решение на темите, които трябва да се решават. Възможно е да сме имали криза или сега да преминаваме през такава, но точно тя сега ще отвори големи възможности за развитие. Ключът към успеха е преодоляване на старото и нов начин на мислене чрез намиране на нови решения.

✨Възможно е да усещаме емоционална обърканост и да има противоречия, но тук ще се изисква от нас емоционална зрялост. Премахвайки заблудите и виждайки нещата по нов начин, обективно можем да променим начина, по които виждаме ситуацията и да имаме позитивна промяна. Внесете нова гледна точка и спрете с черногледите сценарий или пък просто спрете да си търсите причини, с които да бягате от промяна на начина на мислене – търсете смисъла, това е целта на тази криза.

✨Тъй като Пълнолунието може да разгорещи страстите и да внесе напрежение бъдете търпеливи и не избухвайте, въздържайте се от реакции и държание, за което след това може да съжалявате. Дните около и след Пълнолунието е време на кулминация. Наблюдавайте процесите, така че да видите резултатите от това, върху което сте работили. Ако добре сме усвоили енергията, би трябвало да сте доволни и щастливи от резултата, все пак Стрелец е най-позитивния знак.

✨Времето е подходящо за духовни практики, йога, медитации, както и пречистване на организма и започване на диета – след Пълнолунието луната започва да намалява.

Дома, в които се случва Пълнолунието при вас ще покаже и сферата, в която ще трябва да подходите зряло и да се адаптирате, да погледнете философски на кризата и да видите възможността за развитие. Напишете ми в коментар кои дом е при вас.