Месечна прогноза Юни

През месец Юни ще имаме както положителни, така и отрицателни аспекти. От една страна всички ние знаем и усещаме необходимостта от промяна, но от друга страна няма да е толкова лесно и може би егото ни може да донесе проблеми.

🌊Всичко това – его, инат дори суета могат доведат до лична вътрешна криза. Въпреки това, няма за какво да се притеснявате, защото накрая всичко ще бъде по най-добрия начин за вас. Всички тези процеси ще ви накарат да пуснете това, което вече е остаряло и да разчистите пътя за новите неща в живота си.

🌊През месеца знакът на Близнаците♊️ ще бъде силно активиран. В него ще преминават Слънцето (до 21 юни), Меркурий (до 14 юни) и Венера (от 23 юни). Цялата тази въздушна енергия ще ни предложи повече шансове за разгръщане на креативност и рестартиране на тези проекти, които са били изоставени поради липса на идеи. От друга страна обаче, всички тези планети ще образуват дисхармонични аспекти с Нептун в Риби, което може да донесе илюзии или погрешна преценка на обстоятелствата, затова бъдете внимателни.

🌊На 14 юни ще има Пълнолуние в знак Стрелец ♐️– подходящ момент е за планиране на пътуване или учене на нещо ново. Очаква ни повече оптимизъм и надежда. Малко след това ни очаква и магията на лятното слънцестоене на 21 юни, когато Слънцето навлиза в емоционалния знак Рак♋️ – денят е особено благоприятен.

🌊Месецът е много добър за любов, тъй като Венера до 23 юни е на трон в знак Телец♉️. Звездите ще подкрепят тези, които искат да срещнат любов или да направят връзката си по-хармонична и балансирана. Венера създава спокойна атмосфера, помага за укрепване на отношенията – любовни, семейни. Изразете топлите си чувства към близките, децата, роднините и постигнете разбирателство и хармония.

🌊Тази позиция на Венера е благоприятна не само за любов, но и за творчество. Развийте талантите си, разкрийте своята индивидуалност. Вашите таланти могат да донесат не само популярност, но и признание.

🌊Очаква ни Новолуние на 29 юни, настъпва във водния знак Рак. Новолунията носят промяна и обновление, така че не отлагайте новите проекти. Знак Рак пък свързваме със семейството, майчинството, така че в този ден ще можем да отправим желанията си към Вселената свързани с тези теми.

✨Насладете се на хубавия месец и търсете урока при всяко предизвикателство.✨