Новолуние в Близнаци♊️

На 30-ти май ще има едно прекрасно Новолуние точно в 14:30 часа на 9 градуса в знак Близнаци.

✨Новолунието се случва, когато Луната направи пълна обиколка на астрологичното колело и застане точно до Слънцето, това представлява края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл, които ще ни донесе прилив на енергия и готовност да поставим началото на желанията и мечтите си. Новолунието се свързва с новото начало и всяко новолуние се случва в различен зодиакален знак. Това е момент, в които можем да се обърнем към Вселената и да напишем на лист хартия своите желания свързани със знак Близнаци.

✨Това е първото Новолуние след коридора на затъмненията във въздушния знак Близнаци, така че може да направите една равносметка на предходния месец и да отворите сърцето си за нови неща и от този момент да действате по различен начин.

✨Знакът на Близнаци свързваме с възможности, интелект, комуникация – така, че това ще са и основните ни ресурси за следващия месец. Успехът ще бъде с тези, които са готови да направят първата крачка, които не се страхуват да започнат разговор и добре анализират текущите ситуации. По този начин ще можем да оформим обстоятелствата по най-добрия начин за нас. Ясното съзнание, способността ни да анализираме и синтезираме знания ще ни позволи да излезем и от най-трудните ситуации.

✨Имаме хармоничен аспект на Меркурий (управител на знак Близнаци) с Плутон, което ще насърчи трансформацията от негативното в положително. Това Новолуние ще отвори нови възможности за дълбоко обновление в резултат на обмена на информацията. Тъй като Меркурий е все още ретрограден при много хора, все още може да се усеща едно объркване и трудно да можете да се съсредоточите върху основното. Но след 3ти юни всичко ще бъде много по-хармонично.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани със знак Близнаци:


• Движение/Активност
• Учене/ Образование
• Общуване и лекота при общуването
• Логика/Интелигентност
• Кратки пътувания
• Писането/ говоренето
• Хармония на ума

„ Искам да мога да предприемам кратки пътешествия, за да мога да изследвам нови места поне….пъти в месеца“
„Искам цялото ми …(напрежение, нервно безпокойство) напълно да се разсее.“
„Искам напълно да ми се изясни кое образование ще е най-доброто за мен.“
„Искам да мога да слушам по-ефективно и да се уча от другите и да комуникирам по начин, който им позволява да ме слушат“
„Искам съзнателно да се наслаждавам на разнообразието в живота, вместо да търся единсвено близки до мен неща“
„Искам ясната логика да навлезе във връзката ми с …“