Юпитер в Овен♈️

С вълнение споделям с вас, че днес 11-ти май Юпитер ♃ планетата на лекотата и късмета навлиза в огнения Овен и ще стигне до 8-мия градус на знака. А в периода 29-ти юли до 24-ти ноември ще стане ретрограден и отново ще се върне в знак Риби от 28-ми октомври. В знак Риби ще остане до 21-ви декември като окончателно ще напусне знака и ще гостува в знак Овен.

💫Юпитер – най-голямата планета в Слънчевата система има способността да разширява и увеличава всичко, до което се докосне. В астрологията Юпитер се счита за планета добродетел, тъй като носи късмет и щастие. Помага ни да излизаме извън границите си – да разширяваме мирогледа си и постигаме повече.

💫Следващите пет месеца докато е в знак Овен Юпитер ще ни зареди с детски ентусиазъм и независим дух. Ще бъдем готови за нововъведения в живота си, повече смелост и дори риск за това, което ни кара да се чувстваме добре и проектите, които сме започнали от началото на годината. Няма как да не усетите заряда и енергията му.

💫Юпитер в Овен има естествен талант на водач, въпреки че понякога може да бъде безразсъден. Тук Юпитер ще засили амбицията и желанието за подвизи смело да покоряваме нови върхове. Бих казала, че тук Юпитер облагородява неспокойното и забързано желание на Овена и му придава духовен смисъл на огнената му борба. Не трябва да забравяме, че Юпитер в Овен може да засили желанието за власт и да бъдем съсредоточени прекалено много само върху собствените си желания – Азът, така че не изпадайте в крайности и не взимайте прибързани решения.

Периодът ще бъде много ползотворен, така че смело отворете сърцето си и се наслаждавайте на енергията и първичния порив за новости. За огнените знаци може да бъде много благоприятен период, също ако имате лични планети до 8мия градус на Овен това ще донесе допълнително влияние.

Вижте къде се намира при вас знак Овен и ми напишете в коментар.