Новолуние в Телец ♉️ и частично Слънчево затъмнение

Април месец приключваме с важно астрологично събитие и това е Новолунието в знак Телец на 10 градуса в знака на 30-ти април точно в 23:27 часа, като този път Новолунието ще бъде съпроводено с частично Слънчево затъмнение. Слънчевото затъмнение ще бъде видимо в части от Антарктида, южната част на Южна Америка и Тихия и Атлантическия океан.

✨Слънчевите затъмнения се случват, когато Луната преминава между Земята и Слънцето, временно закривайки (затъмнява) слънчевата светлина изцяло или частично за нас наблюдателите от Земята. В астрологията те се считат за предвестници на новото начало. Резултатите могат да дойдат на външно ниво – под формата на събития или на вътрешно ниво – изразяващо се в личностно развитие, поява на нови идеи и придобиване на нов мироглед. А както знаете Новолунията са магичния момент, в които можем да поставим начало на желанията и мечтите си. Новолунието се свързва с новото начало, така че сега повече от всякога можем да посочим посоката, в която искаме да се развиваме и да поставим началото на новото в живота си.

✨Точката на затъмнението е в Телец с управител Венера, така че основните теми ще бъдат: баланс и хармония, красота, любов и взаимоотношения, финанси, материална стабилност и сигурност, ценности. Напомням и че 2022 е годината на Венера, така че неслучайно това е първото от началото на годината затъмнение.

✨Неговото влияние ще усетят най-вече представителите на неподвижните знаци на зодиака – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Както и за тези, които имат лични планети, Асцендент или Медиум цели между 5 ти и 15-ти градус на тези знаци в наталната си карта.

✨Това Новолуние е свързано със започване на положителна промяна в живота ни и следване на най-съкровените ни желания и мечти, тъй като е подкрепено от хармоничния аспект на Марс и Уран и разбира се съвпада на Венера и Юпитер в знак Риби, духовен знак, който добавя чувствена любов, така че темата за любовта и парите ще е много актуална и ще можем да отправим към Вселената желанията си свързани с тези теми. Теми, който ще се развиват в следващите месеци чак до края на Октомври. Смело поставете началото на новите планове за бъдещето, време е за нова страница от живота ви или започване на нов проект. Може също да поставите под въпрос стари навици, поведение, вярвания и начин на мислене, докато търсите нови и изобретателни начини за постигане на напредък.

Ето и темите и примерните желания , който засяга знак Телец:


• Пари
• Материален комфорт
• Удоволствията в живота
• Постоянство
• Упоритост
• Търпение
• Себеоценяване
• Освобождаване от ината

„Искам лесно да си създам финансова независимост по удовлетворяващ начин“;

“Искам да привлека и купя подходящ ….на цена, на която мога да си позволя“;

“Искам с лекота да се наслаждавам на чувствената страна на живота по щастлив и здравословен начин.“;

“Искам да се радвам на живота и да го ценя“;

“Искам да ми е лесно да се изпълня с упорство, което да продължи, докато целта не ми бъде постигната;“

В тези дни си дайте време за почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Започнете проектите си 2,3 дни след затъмнението.