Слънце в Телец♉️

Днес 20-ти април Слънцето навлиза в знак Телец и ще остане в него до 21-ви май.

✨Слънцето в хороскопа олицетворява нашата ценностна система, жизнена енергия и желание за реализация. До скоро в знак Овен ни носеше онзи огнен заряд, който ни мотивира и кара да действаме, а сега в спокойната енергия на Телеца ще е време да се замислим за това в какво вярваме и на какво наистина държим в живота си, както и какво притежаваме.

✨Неподвижен, земен знак Телецът е постоянен, методичен и отдаден. Този знак е здраво стъпил на земята , надарен със завидно спокойствие и надежност го правят човек, на когото можете да разчитате. Още нещо, този знак се свързва с естетиката и красотата, обича охолството и определено може да създава уют. Толкова добре умее да си създава уют и зона на комфорт, че трудно излиза от нея. Този знак не обича промените.

✨Телецът е най-свързаният знак с физическото – всичко, което знае, го научава чрез тялото си. Това е така, защото управлява 2 ри астрологичен дом, който свързваме с тялото и това, което притежаваме, материалните ценности и парите. Знака на Телеца ни учи, че не трябва да забравяме да развиваме способността да ценим собствените си качества и тези на другите, както и да се стремим към хармония.

Какво да очакваме през този период?

Време е да направим анализ на ценностите си и да преосмислим какво притежаваме не само в материален, но и в духовен аспект. Как се оценяваме, какво ни е отношението към вещите, парите и как гледаме на тях. Не е лошо и да обърнем внимание на това как харчим парите си и какво означават те наистина за нас, това е ли е което наистина ни дава сигурност? Какво наистина притежаваме? Целите, който сме си поставили наши ли са или на някой друг? Помислете си върху тези въпроси. Периода е също благоприятен за финансови дела – покупко-продажби, добро време също за бизнес, за постъпване на работа. В началото на май Слънцето ще се срещне с Уран в Телец, през този период може да намерим нови пътища и начини за развитие. Може да получим свежи идеи и чрез креативност да измислим нови начини за повишаване на финансите. А средата на месеца ще има нехармоничен аспект със Сатурн, нека в този период не забравяме, че всяко нещо изисква времето си, нека използваме енергията на Телец градивно и да бъдем постоянни и упорити. Не се отказвайте от това, което искате.

Честит рожден ден Телци и честит нов солар.🥳