Пълнолуние във Везни♎️

Аз и Ние – Баланса във взаимоотношенията

Днес 16-ти април точно в 21:55 часа ще има Пълнолуние на 26 градуса в знак Везни.

Какво представлява пълнолунието?

🌕Пълнолунието е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда. Освободете място за новата енергия.

🌕Това пълнолуние засяга оста Овен-Везни, оста на себеизразяването и партньорските отношения, както в бизнес така и в личен. Така че момента е подходящ да се обърнем към себе си и да си зададем въпросите свързани с това какво ни липсва в отношенията и къде правим повече компромиси със себе си отколкото трябва, да не забравяме, че началото на месеца имахме и Новолуние в знак Овен. Може би в името на дипломатичността и добрия тон потискаме вътрешните си нужди или пък в стремежа си да има хармония даваме повече отколкото получаваме и така нарушаваме баланса.

🌕По време на пълнолунието ще можем да направим равносметка на отношенията си и да научим къде е ключа за хармонична и балансирана връзка, справедливостта е също важен елемент. Може би трябва да видим, че е нужно сътрудничество, екипна работа и да намалим гласът на Егото, за да има стабилност. Помислете къде сте сгрешили, Везни олицетворява другите (когато вече сме Ние), така че подходете с разбиране. Основната тема е равновесието и баланса, това е и ключа към разбирателството, така че това ще е и основното ни желание.

🌕Слънцето и Луната ще бъдат в нехармоничен аспект с планетата на трансформацията Плутон, така че едно е сигурно – време е за промяна на дълбоко ниво. Темите, които ще бъдат засегнати ще бъдат болезнени, може да има и криза, но ще бъде освобождаващо и най-важното нещата ще се променят към по-добро. Пълнолунието е и в хармоничен аспект с Марс и Сатурн, можем да кажем че е добре да осъзнаем, че нашите стъпки в миналото са ни довели до събитията сега и най-вероятно някъде сме нарушили равновесието и хармонията.

Времето след Пълнолунието е подходящ момент за детокс и прочистване на организма.

В кой дом ще се случи при вас пълнолунието напишете ми в коментар.