Марс в Риби♓️

Днес 15-ти април планетата Марс преминава в знак Риби до 25-ти май.

✨Марс ♂ е планетата, която ни кара да се движим напред, да действаме и да поемаме инициативност – това е воинът вътре в нас. Марс в наталната карта показва начините, по които ще реализираме себе си. Той е активната енергия и ни дава стремежа, силата и средствата за изява. До скоро Марс беше знак Водолей и ни направи оригинални, различни и дори ексцентрични. А сега ще можем да развихрим въображение в мистичния знак Риби.

✨Знакът Риби е силно изразен през април (Юпитер, Нептун и Венера, а от днес и Марс), от една страна това е знак свързан с духовността, магичен и чувствителен, така че определено ще усещаме тази енергия, но от друга страна е свързан с илюзиите и самозаблудите, така че имайте го предвид. Марс в Риби също ще засили интуицията и емоциите ни, потопете се изцяло в спокойната му енергия. Особено ефективен ще бъде за креативни личности и изкуство.

✨Любовта ще се рее на всякъде около нас, някак ще се потопим в енергията му, която е вълшебна и магична и защо да не изживеем любов като от филм. Тук той е жертвоготовен и често поема отговорностите на другите и излъчва много фина енергия. Готов е винаги да се притече на помощ към онези, които имат нужда. Периода е много благоприятен за благотворителност, за духовни практики и търсения на темите свързани с личното развитие и усъвършенстване.

Началото на май между 1-ви и 6-ти Марс ще има аспект с Уран в Телец в този период може да търсим решения на вече съществуващи теми и въпроси и да имаме неочакван успех или да намерим необичайни решения. Между 11-ти и 20-ти май Марс ще има особена среща с Нептун в Риби, особено подходящ период за всякакви творчески дейности, изкуство, медитация и йога, плуване, спа процедури и Арома терапия. Помислете какво наистина имате нужда и има смисъл в живота ви и мечтайте, не спирайте да мечтаете, да визуализирате и искате от вселената. И не забравяйте, че всичко се случва по най-добрия начин за нас.

А в кой дом ще премине при вас Марс в Риби, напишете ми в коментар.