Венера в Риби♓️

На 5-ти април планетата на красотата, баланса и хармонията навлиза в знак Риби и ще остане в него до 2-ри май.

💫До скоро Венера ♀ беше в знак Водолей и ни направи емоционално сдържани и много оригинални в любовните връзки, сега обаче енергията рязко се сменя в чувствения знак Риби. Планетата символизираща любовта, чувствеността и страстта във водната стихия ще ни направи много сензитивни и с повишена жажда за любов.

💫Състрадателна и съчувстваща Венера в Риби може да обича изключително много, макар и тя самата да не знае какво точно обича. Изключително интуитивна и със силна емпатия към другите, тя е силно свързана с изкуството, поезията, природата и животните. Венера в Риби е надарена със силно въображение и творчески способности, което и помага да вложи всички чувства в музика, писане и всякакво друго изкуство.

Как ще усетим преминаването на най-любящата планета в най-любящия знак?

Знак Риби♓️ свързваме с духовната любов и безусловното отдаване и приемане на другия. При този знак е засилено състраданието и намалено егото. Свързваме го още с мечтите, илюзиите, заблудите, влюбчивостта и романтичните връзки. Така, че през този период ще бъдем по-романтично настроени, чувствителни и сантиментални. Ще се събуди нуждата ни от любов и разбиране, нека забравим всички проблеми и грижи и да се отдадем на време с любимия.

През този период може да се влюбим и то много силно в „човека – мечта“ и да се оставим на фантазиите и вътрешно да съпреживяваме всеки един момент, детайл. Внимавайте обаче да не идеализирате прекалено много обекта на своите желания, защото е много вероятно сами да си въобразяваме определени неща. Венера в Риби е склонна да се самозаблуждава.

Между 13-ти и 18-ти април Венера ще има хармонични аспекти с Уран и Меркурий, периода е благоприятен за провеждане на разговори и търсене на решения. Следва и един много интересен съвпад в периода 23-ти април и 1-ви май между Нептун и Юпитер в Риби. През този период всичко ще се основава на емоциите и вътрешните усещания. Можем да очакваме от тази специална среща на планетите късмет и изобилие. И в периода 26-ти април и 2ри май Венера ще бъде в аспект с Плутон в Козирог, пред нас е възможно да се разкрият нови финансови възможности и да намерим добри пътища за процесите на трансформация на чувствата по градивен начин.

Споделете ми в коментар през кой дом ще премине при вас Венера в Риби.