Новолуние във Овен♈️

Време е да поставим себе си на първо място

На 01ви Април точно в 9:27 часа на 11 градуса в знак Овен настъпва Новолуние.

✨Новолунието се случва, когато Луната направи пълна обиколка на астрологичното колело и застане точно до Слънцето. В този момент енергиите на двете небесни тела се сливат и настъпва магичния момент, в които можем да поставим начало на желанията и мечтите си.

✨Новолунието се свързва с новото начало и всяко новолуние се случва в различен зодиакален знак. Това е момент, в които можем да се обърнем към Вселената и да напишем на лист хартия своите желания свързани със знака на Овен.

Овен♈️ е огнен знак и в природата му е да започва с ентусиазъм нови неща, както и да върви по неутъпкани пътища, да е смел и да рискува, да побеждава, да отстоява позициите си и да води другите. Знакът Овен свързваме с решителност, смелост и воля. Под влиянието на новолунието в Овен ще имаме прилив на жизненост, който ще ни вдъхновява и насърчи да се борим срещу онова, което не ни харесва и да поставим своите желания на първо място.

Когато има новолуние в Овен имаме възможност да започнем отначало. Дори и да чувстваме, че целият свят е срещу нас пак ще се чувстваме готови да излезем от зоната си на комфорт. Да действаме и да останем верни на себе си.

Моментът е добър да покажем своята индивидуалност, да защитим правото на свобода. Време е за смела стъпка напред – звездите ще ни подкрепят, така че е време да правим това, което искаме, а не това което трябва. Новолунието в Овен ще ни даде увереност и устрем, така ще пропускайте този момент.

Новолунието ще бъде подкрепено от Меркурий в Овен, време е да си припомним кои сме ние, какво искаме, какви идеи имаме и да ги заявим смело, директно. Може да блеснем с познанията си и да видим ясни резултати от труда си.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които засяга знак Овен:


• Нови начинания/ Поставяне на ново начало
• Съсредоточаване върху Азът
• Себеоткриване
• Истинност/ Честността
• Независимост
• Смелост/ Поемане на рискове
• Увереност

Искам да ми е лесно да поемам рискове, които ме водят към личностно израстване и обновление“;
„Искам да притежавам много висок енергиен заряд и жизненост“;
„ Искам успешно ново начинание в областта на …“ ;
„ Искам да ми е лесно да обичам себе си“;
„ Искам много, жизненост, енергия и смелост във всяка област от моя живот.“;