Пълнолуние в Дева♍️

На 18-ти март точно в 09:17 часа на 27 градуса в знак Дева ще настъпи Пълнолуние.

Знаете, че енергията на пълнолунието свързваме с освобождаване и приключване, така че идва моментът да простим на хората, да се освободим от безпокойството и негодуванието, да се отдалечим за известно време от суматохата на ежедневието си и да се върнем към нашия център.

Пълнолунието🌕 в Дева повишава амбицията, активността, дава ни енергия и жизненост. Също така става по-лесно да се адаптирате към новите условия, като предпазливостта ще позволи да намерим плюсове дори и в най-трудната ситуация.

Оста Дева – Риби (оста на службата) ни учи на социална адаптация, както и на това да сме полезни на хората около нас и да служим на другите. Знакът Дева учи човек как да служи, как да внесе ред в живота си, а Риби ни учат как да служим на всички. Девата свързваме с условното служене, а Риби с безусловното. И тук Слънцето в Риби стои срещу Луната в Дева и поставя въпроса – Мога ли да се отдам безусловно в служба на другите, без да очаквам нещо в замяна? Не е ли много актуална тази тема сега?

💫Темите, които ще бъдат засегнати от тези два знака са и с комуникацията, от една страна информацията събрана на база логика и факти и от друга страна на база на интуицията. Нещо много важно, е и че логиката се управлява от обществото и често лъже, а интуицията е тази, която никога не ни подвежда. И още една важна тема, която се поставя е темата за здравето – Дева свързваме с физическото здраве, а Риби с психическото. Помислете върху ежедневните навици, които имате и изборите, които правите всеки ден по отношение на храненето, както и нещата, които сами си причиняваме. Може би е време да се откажете от някой вреден навик. Ще трябва да намерим начин да балансираме тези области.

💫Важни астрологични събития имаме тази седмица – Пълнолунието в Дева и Пролетното равноденствие на 20-ти март, две събития който ще донесат благоприятни промени и нивото на осъзнаване на хората ще се промени, ще се засили способността да виждаме мащабно и да виждаме цялата картина.

💫Плутон – планетата на трансформацията е в хармонични аспекти с пълнолунието. Планетата ще подкрепи процеса с мощната си енергия и това показва интензивно нарастване на самосъзнанието на всеки човек поотделно. Подкрепа ще получим и от мистичния Нептун в Риби и Северния лунен възел в Телец, потопете се в енергията и слушайте интуицията си, тя ще ви покаже пътя за осъществяване на целите и мечтите за вас.

Време е да пуснем нещо старо от живота си, да се разделим с вредни, навици, мисли и хора около нас. Времето сега е изключително благоприятно за започване на диета и пречистване на организма.