Марс и Венера във Водолей♒️

От 6 ти март двете планети олицетворяващи мъжкото и женското начало, Марс и Венера навлизат в знак Водолей и ще “танцуват” заедно до средата на април.

От месец насам те вървят заедно в знак Козирог♑️. През този период трябваше да подхождаме зряло и сериозно към живота, да спазваме правилата и да бъдем дисциплинирани. А съвпада на двете планети и с Плутон в Козирог допълнително напрегна обстановката, но пък винаги има и позитивна страна, че имахме възможността да трансформираме взаимоотношения например, да се отърсим от ненужното и да продължим напред по-мъдри. А сега идва нова енергия, която ще ни донесе повече лекота, надявам се и повече разбирателство и компромис.

Водолей♒️ е знак за човечност, хуманизъм, темите свързани със свободата и независимостта, другарството и приятелството ще бъдат актуални. По време на преминаването на Марс и Венера във Водолей ще се стремим да действаме заедно, обединени в името на някаква положителна промяна и ярки идеи. Това е време за колективна работа, обединяваща хората въз основа на общи интереси.

♀ Венера планетата на любовта, взаимоотношенията, естетиката и красотата, баланса и хармонията ще бъде в знак Водолей до 5-ти април. В този знак планетата на привличането изглежда емоционално сдържана, но със сигурност може да кажем, че е оригинална, бунтарка и извън правилата и нормите. Венера във Водолей обича свободата, обръща внимание на интелектуалната връзка с човек и държи на приятелите си. Винаги е готова да помогне, милостива и щедра е към другите. Времето е подходящо да завързваме нови контакти , да намираме хора със сходни възгледи и да се наслаждаваме на повече въздух в отношенията. Използвайте времето да се присъедините към различни каузи, обществени дейности и сътрудничество, така ще имате повече успех.

♂ От друга страна Марс планетата на действието ще бъде в знак Водолей до 15-ти април. В този период въздушната енергия на Водолей ще допринесе за съзнателни действия и създаване на стратегически план за постигане на целите ни и в този период можем да видим обективно всички страни. Марс във Водолей помага за концентрацията, ще станем по енергични, по независими, ще усещаме повече увереност и сила да защитаваме позициите си. Водолей е фиксиран знак и неговия хуманизъм ще намали агресията и импулсивността на Марс. Насочете тази енергия в развиване на талантите си, отделете повече време на нещата, който отдавна отлагате.

💫До края на март, Марс и Венера ще бъдат в напрегнат аспект с Уран в Телец, може да усещаме силно желание за промяна, но все още да не сме готови да действаме в тази посока. Не бързайте, анализирайте детайлите и поправете грешките, ако има такива.

💫 Между края на март и началото на април двете планети ще се срещнат и със Сатурн във Водолей, бъдете готови ще настъпят много промени в живота ни, промени за който отдавна се подготвяме. Възможно е да искате да зарежете всичко и да започнете отначало. Търсете баланса и всичко ще си дойде на мястото по най-добрия начин. Може неочаквано да разрешим стари проблеми и да научим урока си. Винаги всичко има и позитивна страна.