Новолуние в Риби♓️

На 2-ри Март се случва вълшебно новолуние на 12 градуса в знак Риби♓️ точно в 19:34 часа.

Новолунието има силата да сбъдва желания, това е фаза, при която Луната застава точно до Слънцето и заедно подкрепящи се и по-силни двете небесни тела очакват нашите най-силни желания и мечти. А този месец свързани със знак Риби.

💫Знакът на Рибите свързваме с духовния свят и висшето съзнание, интуицията, безусловната любов и прошката, състраданието, емоциите и чувствата, които ни помагат да разбираме другите. Те олицетворяват света на мечтите и вярата, вярата в доброто и че то винаги побеждава. И още Риби свързваме с творчеството и изкуството, вдъхновението, музиката и танците, фотографията, богатото въображение, сънищата, медитации, йога и духовните практики като цяло, както и всички нетрадиционни методи за лечение, така че всички такива практики сега са много подходящи.

💫Риби е онзи знак, които търси отговорите, скрити на дълбоко в нас и свързани с подсъзнателните процеси. Това е знак, който има толкова силна интуиция, че можем да кажем, че има ясновидски способности, така че около Новолунието се вслушайте във вътрешния си глас и вижте какво има да ви каже. Ще бъдем изпълнени с вяра и надежда, а точно от това имаме нужда толкова много сега. Новолунието ще бъде подкрепено със съвпад от планетата благодетел и добродетел Юпитер в Риби и ще ни донесе късмет с хармоничния си аспект (секстил) с планетата на изненадите Уран в Телец, така че време е да си пожелаем неща, който искаме силно и те ще се сбъднат! Това е знак, които се стреми да се свързва и слива с другите, при него няма граници, така че мечтайте, мечтайте без ограничения. Развихрете въображението си и искайте от Вселената.

💫Риби е онова качество в нас, което съчувства, прощава и обича, нека помагаме на нуждаещите се и по-слабите, нека тези дни около Новолунието всеки от нас направи нещо добро към някого без да очаква нещо в замяна. Света точно сега има нужда от тази енергия на Новолунието в Риби, така че нека всички ние си пожелаем любов и мир🙏🏻💟

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани със знак Риби :


• Въображение
• Вътрешно щастие
• Сензитивност и интуиция
• Духовно изцеление и пречистване
• Състрадание
• Освобождаване от чувство на безпомощност
• Универсална, безусловна любов
• Вътрешен мир

„Искам съзнателно и постоянно да преживявам радостта от моята вътрешна същност“;
„Искам да се доверя на Висшата сила, която да ме води“;
„Искам безсънието да ме напусне“;
„Искам да изпитам пълно опрощение в отношенията си с …“;
„Искам да мога да приемам … с любов, без да се опитвам да го прилепя към себе си“;
„Искам да мога да казвам „не“, когато това е в мой интерес“;
„Искам лесно да се освободя от привикването си към …(наркотици, алкохол, пушене и др.)“;