Новолуние във Водолей♒️

Предстои второто от началото на годината Новолуние на 1ви февруари в 07:46 часа на 12 градуса в знак Водолей.

💫Новолунието е фаза, при която Луната застава точно до Слънцето и заедно подкрепящи се и по-силни от всякога двете небесни тела очакват нашите най-силни желания и мечти.
Когато Новолунието се случва за нас се отварят нови възможности и настъпва магичния момент, който кара желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Водолей♒️да се сбъднат. А това са темите свързани с идеалите и мечтите, приятелите, свободата, човечността и разбирането на другите. Енергията на знак Водолей ни кара да гледаме напред към бъдещето и да мислим за общото благо, свързва се с новите технологии, иновациите. Акцентът ще бъде към личната ни свобода и свободната воля и избор.

💫Това новолуние е в съвпад със Сатурн във Водолей и квадрат с Уран в Телец, така че със сигурност е дошло времето за революционните промени. Може да открием непредсказуеми части от нашата същност. Сатурн ще ни помогне да погледнем реалистично на живота си и да проявим отговорност, но първо към себе си. Желанията, който имаме сега ще бъдат важни за напред във времето и живота ни. Това новолуние ще ни даде възможности да реализираме стари планове и мечти, да не забравяме, че Меркурий е ретрограден. Така, че може да се върнем към идеи и планове, който са останали назад във времето, защото сме смятали за невъзможни, но сега нещата са различни. Мислете извън рамката, време е да се освободим от негативните емоции като страх, гняв. Отделете време преди новолунието да подредите и структурирате мислите и желанията си, повярвайте в тях и ги поднесете към Вселената.

Ето и темите, както и примерни желания , който засяга знак Водолей:


• Оригинални решения
• Виждане на бъдещето
• Хуманитарни подходи
• Разкрития
• Приятели, групите, създаване на контакти
• Изненадите, неочакваните резултати
• Избягване на крайна Неангажираност
• Проявяване на мечтите

„ Искам да намеря нов и успешен подход относно проблема, свързан с ….“
„ Искам да имам увереност в прилагане на промените в личния ми живот.“
„ Искам да започна и привлека много щастливи и пълноценни нови приятелства.“