Месечна прогноза Февруари 2022

Предстои ни вълнуващ месец, който ще донесе голямо разнообразие от събития – изненади, неочаквани обрати и много други. Февруари месец предвещава натоварено време, макар и предизвикателно може да бъде много успешно.

Месецът ще бъде много активен, тъй като имаме концентрирана земна енергия в знак Козирог♑️ – Венера, Марс, Меркурий и Плутон. Подобни астрологични влияния дават изобилие от енергия, правят ни предприемчиви, упорити, инициативни и пълни със стремеж за успех. Аспектите на планетите са хармонични, така че всичко ще върви по план.

Очаква ни Новолуние на 1 февруари в знак Водолей♒️ в съвпад със Сатурн. Нещо ново навлиза в живота ни и е време да се решим и да направим крачка напред. Но за да се възползваме от възможностите, които идват към нас трябва да помним добре миналото и да действаме спрямо натрупания опит. Направете списъка си с желания с ясен план за бъдещето ви и вярвайте в себе си!

Меркурий продължава своя ретрограден период до 4 февруари. До тогава стартирането на нови проекти не е подходящо, но е много благоприятно за работа, която изисква фокус и внимание както и за възобновяване на недовършени проекти. Може да забележите, че нещата се развиват бавно или с препятствия, но не бива да се опитвате да ускорите естествения ход на събитията. След това всички тези ограничения ще изчезват, отваряйки пътя за нови, по-прогресивни тенденции.

Пълнолунието на 16 февруари ще се случи в знак Лъв♌️. Сред темите повдигнати от това пълнолуние ще са любовта и творчеството. Ако все още сте необвързани и искате да срещнете някого, то тогава отворете творческата си енергия и не се колебайте да покажете талантите си на другите. Късметът със сигурност ще ви се усмихне и ще привлечете точно този, когото искате да наречете своя сродна душа.

На 18 февруари Слънцето навлиза в знак Риби♓️, подчертавайки духовната страна на живота ни. Меката енергия на тази зодия ни насърчава да забавим темпото на живот и да си позволим за момент да помечтаем. Бъдете толерантни към близките си и правете повече компромиси, защото това ще направи живота ни по-балансиран, а обстоятелствата ще се развият по-хармонично.

Пожелавам ви много любов и прекрасен месец!