Директен Уран ♅

На 18-ти януари планетата на иновациите и нововъведенията Уран тръгва в директно движение. Припомням, че Уран в Телец♉️ стана ретрограден на 21-ви август 2021 година.

Директното движение на планетата съвпада с Пълнолунието в знак Рак, така че и двете събития говорят, че е време да продължим напред и да се освободим от всякакви вредни навици и зависимости, който имаме в отношенията си, в начина си на мислене.

В астрологията Уран управлява знак Водолей♒️ и се свързва с прогреса и свободата, с нестандартното, различното и бунтарско, с индивидуализма, с високите технологии и иновации, с новаторството. Той ни кара да мислим извън рамките на „нормалното“ и да гледаме към бъдещето. Свързваме го с изненадите и резките промени.

В ретроградната си фаза Уран забави процесите и не действаше така изненадващо и с внезапни резултати. До момента трябваше да действаме по-обмислено и да подредим ходовете си. Но сега в директното си движение Уран ще ни донесе решителност и смелост да преследваме мечтите си. Ще усетим силен импулс да действаме и много от започнатите ни проекти могат да се раздвижат. Работата на Уран е да зарежда и събужда, да движи нещата така, че нищо да не блокира потока на енергия.

Уран разрушава из основи там, където обикновено сме забили на едно място, което някога е било полезно за нас, но вече не е. Влиянието на Уран в Телец ще се усеща най-силно от хората, на който засяга важни точки като Асцендент, Десцендет, Медиум цели и Имум цели. Очаквайте скоро и статия за Уран в Телец.