Марс в Стрелец ♂

На 13 декември планетата, която ни кара да действаме, носи ни енергия и заряд Марс преминава в знак Стрелец♐️ до 24 ти януари 2023 година.

Стрелец е огнен знак и затова Марс, който има огнена природа ще се чувства добре тук. Тази комбинация ще внесе много вълнение в живота ни. Войнствения Марс ще се озове в битки за най-високите си ценности: образование, култура и религия, система от идеи и вярвания като цяло. Такава комбинация може да се изрази с борба на философски теми и съдебни спорове.

Стрелецът е авантюрист по природа и обича риска и приключенията, а влиянието на Марс значително ще засили тези му качества. Марс и Стрелец взаимно се допълват, тъй като имат импулсивен характер, те обичат движението и веднага се впускат да изследват непознати територии. Така че ви препоръчам да пътувате и изследвате нови места.

Когато Марс е в Стрелец ще ни помогне да излезем от границите на познатия ни свят и ще отвори нови хоризонти. Това означава, че можем да използваме огнената енергия, за да накараме нещата да се случат. Но трябва да внимаваме да не действате прибързано и да допуснете грешки, затова преди да вземете решение премислете добре възможностите.

Тъй като Стрелец е подвижен знак, присъствието на Марс тук подчертава необходимостта от движение и активност. Препоръчвам ви да спортувате, да правите упражнения или пък да ходите пеша всеки ден, това ще бъде от голяма полза.

В природата на знак Стрелец е да разширява мирогледа си и трупа нови знания, затова и има голяма страст за учене. Така, че би било подходящо да повишите квалификацията си като продължите обучението си, да запишете нов курс или посетите семинар за личностно развитие.

Когато става дума за любов и взаимоотношения, мнозина ще почувстват желанието да имат повече свобода през този период. Това не винаги е добре обаче, ако сте във връзка, тъй като може да загубите стабилността във взаимоотношенията, имайте го предвид. За тези, които търсят любов, времето е много благоприятно. Шансовете ви за успех ще се увеличат, ако не стоите на едно място, така че пътувайте и срещайте нови хора. Въпреки това, под влиянието на Стрелец, връзките често се развиват без обвързване. Или първоначалният интерес бързо се губи, в резултат на това любовната история приключва веднага щом започне. Независимо от това обаче, дори краткотрайните връзки обещават да бъдат вълнуващи и да оставят спомени за дълго време.