Слънце в Стрелец♐️

Днес 22-ри ноември Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще остане тук до 21-ви декември.

Слънцето в нашия хороскоп е нашата индивидуалност, жизнената ни енергия , Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Преминаването на Слънцето или така наречения транзит е изключително важен. Когато преминава през определен астрологичен дом от хороскопа изявява най-важното от тази сфера през този период.

💫Стрелец е огнен, подвижен знак – те винаги се движат, за да натрупат повече опит. Техен управител е планетата на късмета и експанзията Юпитер. Това е най-позитивния знак. В астрологията управлява 9-ти астрологичен дом, които се свързва с усъвършенстването и повишаването на квалификацията чрез учене, образование и т.н., свързваме го още с далечните пътувания, които разширяват мирогледа и ни помагат да учим различни култури и религии. Тук са вярата, личното развитие в духовен план и философията.

💫Никой друг знак не е така съсредоточен в търсенето на истината за живота, затова и обичам да го описвам като духовния гуру на зодиака. Ентусиазмът и оптимизма им е заразителен и обичат празненствата, определено няма как да ви е скучно с тях. Безгрижието и любовта към приключенията са типични за тях, те са откриватели и с буден дух. Рядко влизат във връзки и трудно се обвързват дълготрайно, тъй като са много свободолюбиви. Стрелец ни учи да преследваме собствената си истина и философия в живота, а това става чрез постоянното преследване на знанието и истината и личното развитие.

Какво да очакваме през този период?

Периодът е по-лек от предходните напрегнати две седмици, така че ще усетим оптимистичната енергия и ако сте взели решение да действате в дадена посока, то може да го направите. През този период в хората се събужда желание да се отправят на пътешествия, както към далечни, екзотични дестинации, така и в търсене на себе си. Нараства интереса към чуждите страни и култури. Ще се усилят черти на характера като благородство и великодушие, оптимизъм и ентусиазъм, добродушие и милосърдие, ще имаме повече интерес към философските и религиозните въпроси. Бъдете открити и общителни, отпуснете напрежението и се отдайте на духовни практики. До 1ви декември Слънцето ще се радва на компанията на Меркурий и Сатурн, този аспект ще ни донесе оптимизъм и желание за развитие. А между 6-ти и 10-ти ще има напрегнат аспект с Нептун, затова слушайте интуицията си и няма как да сбъркате.

Вижте в кой дом имате знак Стрелец в наталната си карта и това и ще бъде сферата, която ще активира транзита на Слънцето, споделете ми в коментар.

Честит рожден ден на всички Стрелци и Честит нов солар! Може да се свържете с мен за консултация, ако искате да разберете какво да очаквате от новата си соларна година.