Пълнолуние в Телец и лунно затъмнение

На 19-ти ноември 21 г в 10:58 часа ще настъпи Пълнолуние на 27 градуса в знак Телец♉️ съпроводено с Лунно затъмнение. Това явление ще може да се наблюдава в Америка, Австралия, Западна Европа и Източна Азия, за съжаление няма да можем да го наблюдаваме от България.

💫Самото пълнолуние знаете, че се свързва с приключване и кулминация, завършване на нещо важно – идея, проект или връзка. А Лунното затъмнение носи идеята да внесем ред около себе си и повече яснота в делата си. Лунните затъмнения символизират съдбовни събития – бързо и интензивно пренасочване на нашия път. Те отбелязват повратни точки, завършване на нещо и важни постижения.

💫В дните около 19 ноември е възможно да изпитваме емоционален дисбаланс или дискомфорт. Хората, които ще усетят най-силно влиянието му са тези, които имат лични планети между 22-30 градус на неподвижните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей и тези от 0 до 2 градуса на подвижните знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

💫Пълнолунието ще се осъществи по оста Телец – Скорпион , това е най-материалната ос. Оста на притежанията, това са както личните ни качества, които притежаваме, така и ресурсите, с които разполагаме, парите, нашите и на партньора.

💫Луната в Телец и Слънцето в Скорпион образуват квадрат с Юпитер във Водолей, което ни показва разширяваща се перспектива пред нас, а хармоничните аспекти с Нептун в Риби и Плутон в Козирог предполагат, че ще сме пълни с вдъхновение и решителност, амбициозни и готови да подобрим това, което не работи за нас. Очакванията ни обаче могат да бъдат високи, така че трябва да помислите внимателно, преди да предприемете каквото и да е действия.

💫Имайте предвид, че това е първото от четирите затъмнения, които ще се случват по оста Телец-Скорпион (следващите се случват през 2022-2023 г.). Като това, първо ще ни насърчи да подобрим областите от живота си, управлявани от знаците Телец и Скорпион. И двата знака имат връзка с парите и финансите, така че може да предприемем действия за придобиване на повече финансова сигурност в живота ни. Освен това Венера (диспозиторът на затъмнението) е в Козирог, който също е практически ориентиран зодиакален знак.

💫Тъй като са замесени енергиите на две планети – Юпитер и Нептун, мнозина ще стигнат до извода, че е необходимо да променят и разширяват плановете си, мирогледа си по отношение на печеленето на финанси, както и ще бъдат засегнати темите за собственост и недвижими имоти. На социално ниво въздействието може да се изрази в значителни промени в световните валутни и фондови пазари.

💫Подчертава се влиянието на Нептун, а тази планета свързваме със знак Риби и интуицията. Така че обърнете внимание на събитията, които се случват около 19 ноември. Вселената ще ни даде знак в коя посока да се обърнем. Ще намерим решенията, за които копнеем и ще разберем, че никога не трябва да губим надежда. Възможно е някои от вас да имат пророчески сънища.

Времето на пълнолунието и лунното затъмнение е подходящо за медитации, йога, духовни практики и релаксиращи занимания. А времето след пълнолунието е подходящо за диети и пречистване на организма.