Новолуние в Скорпион♏️

Време е за трансформация

Днес на 4-ти ноември в 23:14 часа предстои Новолуние 🌙 на 12 градуса в знак Скорпион.

Енергиите на Слънцето и Луната се сливат и ни дават възможност да отправим желанията си към Вселената свързани със знак Скорпион. А това са темите свързани с дълбоката трансформация, смъртта на всичко старо, възобновяването на енергийните ресурси, секса и прераждането. Освен това този знак управлява тайните, инвестициите, чуждите пари и наследствата.

Можем да очакваме, че новолунието ще отвори пътя към трансформация, както вътрешна, така и външна. Това новолуние ще бъде от голямо значение за хората, родени под знака на Скорпион, както и за представителите на противоположния знак – Телец.

🌙Точката на свързване на Слънцето и Луната на 12 градуса в Скорпион ще образува тригон (хармоничен аспект) с Нептун в Риби, което подчертава влиянието на елемента Вода. Новолунията се свързват с новото начало, така че ни очаква време, което ще ни даде шанс да сбъднем мечтите си. Нептун, повелителят на илюзиите и заблудите може да ни накара грешно да преценим реалността, така че е необходимо да бъдем разумни и обективни. Много хора могат да очакват добри възможности и новини, но особено хората от водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

🌙 Още един важен аспект е и опозицията на Новолунието с Уран в Телец, които ще ни помогне да се освободим от всичко ненужно и да премахнем всички ограничения , които сами си слагаме и ни пречат.

🌙В любовта и връзките влиянието на новолунието може да се прояви в изблици на ревност или в желание за власт над любим човек. Възможни са опити за поддържане на контрол над партньор с помощта на финанси. Важно е да има баланс между материалните интереси и развитието на духовните качества, тъй като материализмът без вътрешна духовност няма как да донесе радост.

🌙Скорпионът е знак на елемента Вода, характеризира се с емоционалност и добра способност за разбиране на света на интуитивно ниво. За мнозина енергията на новолунието ще се изрази в нарастване на осъзнаването и внезапни прозрения, откриване в себе си и околните непознати досега личностни черти.

Ето и подходящи теми и примерни желания, които може да напишете свързани с знак Скорпион:

  • Мощ
  • Промяна
  • Преодоляване на кризи
  • Себеусъвършенстване
  • Секс/душевни партньори
  • Финансови партньорства

“Искам да осъществя положителна трансформация в областта на….“
„Искам лесно да сее освободя от „стария багаж“, свързан с……“
„Искам да мога уверено да приема промяната в областта на …“
„Искам да мога да проявявам самодисциплина в областта на ….“
„Искам страхът от изоставяне напълно да се разсее в мен.“