Месечна Прогноза Ноември

Хороскопът за ноември 2021 г. ни предвещава активен период. Скорпионът♏️ е с акцент през целия месец. Динамичния Марс прави транзит през знака, а до 23 ноември този знак осветява Слънцето. Такива влияния са способни да инициират събития, които ще имат трансформиращо въздействие върху много области от живота ни.

💫Скорпионът олицетворява трансформацията, той ни води в мистериозните дълбини на психиката, за да открием какво се крие в подсъзнанието – желания, стремежи, страхове и надежди. Подсъзнанието има фина власт над нашия живот и това го прави трудно за разбиране. Но опитът да проникнем в неговите тайни е полезен именно за дълбоки промени и обновяване. Като погледнете собствените си страхове и ги победите, е по-лесно да продължите напред. Може би ще откриете сила на характера, за която никога не сте знаели, че съществува.

💫Като цяло месецът ще е зареден с положителна енергия. Много от вас най-накрая ще могат да се настроят в правилната посока. Време е да реализирате амбициозните си цели, влиянията на планетите са благоприятни. Не случайно на 4 ноември ще настъпи Новолуние в Скорпион♏️, което ще постави нов цикъл на развитие. С негова подкрепа по-ясно ще осъзнаваме нуждите си. В дните след новолунието можем да помислим за план и стратегия, за да получим всичко, което искаме.

💫Ако говорим за любов, то трябва да вземем предвид позицията на Венера, която преминава в знака на Козирог♑️ на 5 ноември. Поради ретроградно си движение ще остане по-дълго от обичайното в знака, чак до 7 март 2022 г. Можем да използваме това време, за да работим с половинката си за дългосрочни планове или ако пък сте необвързани може да потърсете някой, който е практичен, надежден и мъдър.Периодът е добър момент за тези, които искат да създадат стабилна връзка. Любовните романи, започнали през този период, ще се развиват бавно, но стабилно, защото всеки от партньорите е много сериозен и не бърза да поема дългосрочни задължения. Звездите съветват да бъдете търпеливи и да не се опитвате да насилвате нещата, защото всичко ще върви напред със собствено темпо, без да бърза. Тъй като Венера е планетата не само на любовта, но и на финансите с нейна подкрепа може да се разчитате на положително разрешаване на ситуации по финансовите въпроси.

💫Очаква ни и Лунното затъмнение на 19 ноември в знак Телец, което ще засегне практични въпроси като пари и имущество. Най-вероятно именно тези теми ще станат особено актуални по време на пълнолунието. В дни, близки до затъмнението, емоционалността ни нараства, така че не е лесно да се въздържаме. Препоръчително е в този момент да избягваме обсъждането на чувствителни въпроси, за да не провокираме конфликт.

💫На 23 ноември Слънцето навлиза в знак Стрелец♐️ внасяйки празнична и жизнена енергия за предстоящия период. А на 24-ти Меркурий ще се присъедини, подчертавайки влиянието на този огнен знак от Зодиака. Случайни срещи, приятни събития и неочаквани новини стават все по-вероятни с наближаването на края на месеца.