Марс в Скорпион ♂

Марс планетата на действието, енергията и страстта преминава в знак Скорпион♏️ от 30 октомври до 13 декември 2021 г.

💫В астрологията Скорпионът е старият управител на Марс (заедно с класическият управител Овен). Тук планетата ще прояви присъщата си природа с пълна сила. Скорпионът е агресивен, Марс също, така че по време на транзитът на планетата е възможно да изплуват доста неудобни въпроси на повърхността. Но във вас е силата да ги разрешите, защото марсовата енергия ще ни даде както решителност, така и смелост за действие. Само вие сами знаете колко далеч можете да стигнете в преследването на целите си. Марс в Скорпион понякога е труден, дори отмъстителен, но това не винаги води до нежелани последствия, така че всичко зависи от нас. Той може да ни направи по-фокусирани, в резултат на което да постигнем това, което преди е изглеждало невъзможно. Въздействието на тази огнена планета ще ни мотивира за големи постижения.

💫Влиянието на Марс в Скорпион може да ни подтикне да преследваме определена цел без да осъзнаваме съвсем защо е необходимо това, но да изпитваме нужда. И това никога не е случайно. Скорпионът винаги действа съзнателно, дори ако вие самите не сте напълно наясно защо. Възможно е да се ръководим от желания и скрити намерения, подтиснати в подсъзнанието. Енергията ще ни помогне да преодоляваме препятствията и да изпълним предизвикателни задачи. Всичко това ще се случи благодарение на откриването на мощни вътрешни ресурси.

💫Скорпионът♏️ е фиксиран зодиакален знак характеризиращ се с упоритост, издръжливост и непоклатима убеденост. Мотото му е „Всичко или нищо“. В крайна сметка този знак се управлява от Плутон – планетата на крайностите.
С Марс в Скорпион са възможни кризи, на външно ниво или на вътрешно. Но също така се събужда и желанието да им се противопоставим, за да се трансформираме и да се преродим. Не бива да се съпротивляваме на процеса на трансформация, защото енергията на планетата ще намери изход, по един или друг начин. Ако това ви звучи стресиращо, не забравяйте, че в много отношения резултатът от този процес зависи от вас – от вашата съпротива и отказ да се промените или да разкриете скритите си ресурси.

💫Влиянието на Марс през знака на Скорпион ще се проявява както положително, така и отрицателно. По положителен начин ще ни стимулира да поемем трудна работа, както и да намерим изход от трудна ситуация. Периодът може да бъде много продуктивен по отношение на кариера и бизнес. Страстта ще нараства, интимната близост в любовта ще привлича повече. От друга страна ще нараства и интензивността на емоциите ни. Няма да е лесно да останем безпристрастни и да видим нещата обективно. В негативен аспект са възможни натрапчиви желания. Ревността, жестокостта, отмъщението, манипулацията също са прояви на Марс в Скорпион, така че се грижете за себе си осъзнато да бъдете във високата вибрация. Изборът е наш.