Пълнолуние в Овен ♈️

На 20-ти Октомври точно в 17:57 часа ще настъпи пълнолуние на 27 градуса в знак Овен.

💫Енергията на пълнолунието се усеща два дни преди и продължава четири дни след тази дата. Ще се чувстваме енергични и независими, готови да поемем отговорност за живота си. Пълнолунието е времето, в което събираме плодовете на усилията си. Но ако те са неуспешни, то тогава трябва да го признаете и да предприемете промени в друга посока.

💫Оста Овен-Везни е една от най-важните оси, тъй като се свързва с началото на всичко. Това е оста, по която всеки един от нас се изгражда като личност, а след това се научава да контактува с другите. Овенът е първичната мъжка енергия, а Везни се свързват с партньорството и е един от двата огледални знаци в астрологията. Няма мен без теб и теб без мен – това се крие в тази ос, темата за Аз-а и партньорството са много важни за всеки и са много свързани, защото какъвто човек си, такива партньори привличаш.

💫Това пълнолуние ще подчертае напрежението между личните желания на Азът (Овен) и желанието на другите (Везни). Това ни напомня за необходимостта да се откажем от навиците, които ни държат изолирани от другите хора. Желанието да действаме сами често е похвално и е знак за индивидуалност и сила, но основната идея е, че взаимодействието с другите ни обогатява.


Прочетете астрологичната прогноза за 12 -те зодии , за да разберете как тя ще ви се отрази, спрямо Асцендента ви:

Овен
Пълнолунието в Овен ви прави емоционални, което може да направи обстоятелствата по -трудни, отколкото си представяте. Криенето на емоциите ви не е най -добрият начин, защото те все още ще бъдат видими за другите. Вместо да привличате вниманието към себе си, опитайте се да отделите повече внимание и грижа към другите. Под влияние на пълнолунието интуицията се изостря. Това е чудесен момент да се свържете с висшия си аз и да помогнете на някои.

Телец
Пълнолунието ще засегне вашия 12-ти дом това е всичко мистериозно и подсъзнателно, което напомня, че всичко, което се случва, не е случайно. Интуицията е засилена, можете да разберете скрития смисъл на събитията около вас. Не се опитвате да контролирате ситуациите до логичното им завършване, нека естественият поток от събития да диктува следващите ви стъпки. В такъв ден фантазията и въображението могат да ви покажат бъдещето.

Близнаци
Пълнолунието ще освети дома на приятелството и социалните отношения, а отношенията с приятелите ще са по-важни от обикновено. Насърчават се независимостта и оригиналността, така че не се страхувайте да изразявате чувствата си по-директно. Приятелите могат да се превърнат в източник на вдъхновение за вас или в отрицателен аспект да пречат на изпълнението на плановете ви. Трябва да бъдете много внимателни, за да определите кой е ваш истински приятел и кой не. Ако във среда ви се появи нов човек не е случайно.

Рак
За да успеете имате нужда от самодисциплина и търпение. Пълнолунието осветява сектора на кариерата, привличайки вниманието към дългосрочните планове за кариера. Не оставяте настрана задачите си, за да задоволите нечии други желания. В любовните отношения е за предпочитане да не експериментирате – без да се прави нещо необичайно. Може да се наложи да направите компромис, за да постигнете хармония.

Лъв
Имате чувството, че няма ограничение в това, което можете да направите. Във вашия дом на свобода и приключения настъпва пълнолуние, рисувайки ежедневието ви в атрактивни цветове. Вдъхновяващи идеи може да дойдат и изглежда, че всичко е по силите ви. Бъдете обаче реалисти. Изкачвайте се до нови висоти, но не поемайте твърде много. Рационално оценете новите си идеи, преди да ги споделите с другите.

Дева
Не сте толкова сигурни в себе си, колкото обикновено, но колкото и да е странно, сте напълно сигурни, че ще получите своето. Пълнолунието осветява вашия дом на трансформация, предлагайки свеж поглед към заобикалящата реалност. Ако не можете да решите какво да правите, това означава, че времето ви още не е дошло и е по-добре да изчакате. В такъв момент темите за доверие и измама ще са актуални. Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни, за да не правите грешки с хората около вас.

Везни
Пълнолунието ще бъде в дома на партньорството и ще ви фокусира върху темата за взаимоотношенията. Под влияние на пълнолунието идва разбиране за истинското съдържание на връзките ви с другите хора. Може да се окаже, че проектирате качествата на собствената си личност върху друг човек. Възможно е някой ще очаква повече от вас, отколкото можете да предложите. Установете ясни граници за другите, така че никой да не посяга на лично ви време и пространство.

Скорпион
Пълнолунието настъпва в дома на вашето здраве. Използвайте това време, за да подобрите състоянието си, особено ако наскоро сте имали здравословни проблеми. Дори и да сте в отлична физическа форма, все още сте изложени на стрес, така че е важно да следите диетата и начина си на живот. Време е да се откажете от нездравословните навици и да се стремите да поддържате здравословен начин на живот.

Стрелец
Време е да припомните своите таланти. Пълнолунието подчертава вашия творчески пети дом, като ви кани да изразите себе си директно. Демонстрирайте своята уникалност пред другите, дори ако обикновено не го правите. Опитайте се да направите живота си по-цветен, намерете източник на вдъхновение, нотка на несигурност в зоната на комфорт- нека всичко работи за вас. Това е чудесно време да флиртувате и дори да срещнете някой по-специален.

Козирог
Пълнолунието ще освети вашия семеен сектор, привличайки вниманието към семейните проблеми. Семейните отношения ще изискват повече внимание. Може би личните обстоятелства ще пречат на вашите дела по време на работа. Възможно е също така близките ви хора да са твърде заети с работата си и да не ви обръщат достатъчно внимание. Може да сте склонни да надценявате силните си страни, но не бива да поемате повече, отколкото можете да издържите-без излишен стрес.

Водолей
Пълнолунието ще активира дома на комуникацията и ще ви вдъхнови да общувате и да придобивате нови знания. Може би ще видите лесен начин да разрешите проблем, който ви мъчи от дълго време. Това е подходящ момент да обсъдите отношенията с любимия ви човек с цялата яснота и откритост. Внимавайте да не се изкушите да опитате повече, отколкото сте си позволявали преди.

Риби
Пълнолунието ще даде акцент върху темата за финансите ви. Следващата част от лунния месец е добра, за да подредите финансовите си дела или да помислите за планове как да спестявате пари. Под влиянието на пълнолунието изкушението да участвате във финансови приключения нараства. Опитайте обективно да прецените възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалните проекти.