Повече яснота и придвижване напред… Юпитер и Меркурий в директно движение

От днес 18-ти октомври нещата започват да изглеждат по-ясни, две планети тръгват в директен ход, това са Юпитер във Водолей и Меркурий във Везни.

Припомням ви, че планетата на експанзията Юпитер беше ретроградна последните пет месеца между градусите 2 на знак Риби и 22 на знак Водолей и през този период донесе забавяне и застой в делата ни.

Но вече е време да празнуваме, тъй като късметът, изобилието и разширението вече ще бъдат с нас. Проектите ни ще се радват на положителни развития. Най-доброто предстои.


Какво ни очаква?

💫Докато Юпитер транзитира в знак Водолей♒️ може да почувстваме, че искаме повече пространство да бъдем себе си и верни на принципите си, да действаме самостоятелно и да бъдем независими. Но и да променяме бъдещето за доброто на всички , да мислим нестандартно. Този директен Юпитер ще направи положителен аспект (тригон) с Слънцето и Марс във Везни. Ще бъдем изпълнени с повече енергия, готовност да действаме и да изразяваме себе си по-добре за това, което искаме.

💫Меркурий пък беше в ретроградно движение от 28-ми септември между градусите 25 и 10 на знак Везни. Периода вероятно е объркал плановете ви и очакваните резултати. Много от вас ми споделиха, че стар проблем се е върнал отново. Но от днес нататък Меркурий означава , че комуникацията ще бъде по-ясна, транспортът и технологиите ще бъдат по-надеждни, а умовете ни ще получат по-голяма яснота.

💫До 5ти ноември Меркурий ще бъде в знак Везни и ще може да се възползваме от повече възможности, подобряване на комуникацията и видими резултати от усилията ни. Вече няма да можем да го обвиняваме, ако нещата не вървят както ни се иска, всичко е в наши ръце.

💫Информацията и комуникацията ще текат по-плавно и ефективно от всякога, което означава, че е време да опитате нов подход. Търсите ли нова връзка или приятелство, искате ли повишение в работата или може би искате да си купите нова кола или техника, то тогава е време да действате към всеки един аспект от живота ви. Ключът към успеха ни ще бъде да вземем вече наученото и да създадем изцяло нов план за действие.

💫Време е да погледнем напред и да се ориентираме в живота си с всички важни уроци, които всяка от ретроградните планети ни научи. Ретроградните планети може да ви изглеждат плашещи, но те са едни от най-добрите начини да променяме и пренастройваме себе си за по-голям успех и щастие в бъдеще.
Ако ви предстои важно решение или стартиране на проект ви съветвам да действате след 20-ти октомври.