Край на ретроградния Сатурн във Водолей, време е да паднат всички ограничения….

Днес 11-ти октомври планетата Сатурн ♄ тръгва в директно движение в знак Водолей♒️.

Припомням ви, че мъдрия учител Сатурн беше ретрограден последните 5 месеца от 24-ти май в знак Водолей между градусите 13 и 6.

Когато Сатурн тръгва в директно движение за добро или лошо, можем най-после да видим резултатите от нашите усилия. Време е да получим наградите и последиците в зависимост от това дали сме свършили работата си и какви „ученици“ сме били.

Ако Сатурн разкрие, че основата ви не е стабилна, не се опитвайте да надграждате върху нея, а се възползвайте от момента да направите необходимите поправки, за да не се срути всичко нестабилно. Ако сте преминали теста и сте структурирали живота си стабилно, тогава ще можете да продължите напред по един сигурен начин по въпросите свързани с работа, организации, ангажименти, отговорности и постижения. Бихме могли да видим повече развитие в нашите социални сфери, технологии и иновации, наука, надежди и мечти за бъдещето.

С движението си напред Сатурн ще започне да засилва напрегнатия аспект с Уран в Телец през декември и януари. Това означава, че ще трябва да се подготвим за повече социални вълнения. Но Сатурн е винаги справедлив и дава, това което сме заслужили на лично ниво. Това е аспект, който ще подчертае областите на нестабилност, които имат спешна нужда от промяна. Промяната е сигурна, време е да махнем всички ограничения, които ни пречат да видим цялата картина и да бъдем смели в решенията си. Сатурн – Бога на времето ще ни подкрепи да преценим явно колко ценно за нас е времето и къде и как го използваме. Не се отказвайте от мечтите си, дори и да сте изправени пред ситуации, които са противоречиви. Ако имате лични планети или ъгли около 6 градуса във фиксираните знаци – Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, то тогава ще усетите този аспект по-силно.

Ако искате да получите повече информация как ще ви повлияе Сатурн във Водолей на лично ниво, може да свържете с мен за консултация.