Край на ретроградния Плутон, време е да поискаме от света….

Всички знаят и са чували за ретроградния Меркурий, внимават какво да правят и да не правят, но какво знаете за Плутон?

Припомням, че Плутон беше ретрограден от 27.04 до 06.10.2021 година в знак Козирог между градусите 26 и 24. Когато една планета е ретроградна, енергията се обръща навътре към нас самите и идва момент, в които ние започваме да работим повече за овладяването на тази енергия – съзнателно или не. Плутон прекарва около половин година в ретроградно движение и не е лична планета, но въпреки това влияе на индивидуално ниво по един дълбок начин.

💫Неговото въздействие носи дълбоко в себе си идеята за пълна трансформация – промяна и изграждане на нов Аз по темите, които засяга в нашата натална карта. Влиянието му е изключително силно, особено ако засяга важни точки в хороскопа като (Асцендент, Имум цели, Десцендент или Медиум цели), както и ако имате лични планети на 24-26тият градус в кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог. Плутон управлява подсъзнанието, така че ретроградния му период е време на личностно израстване. Дава ни шанс да се трансформираме и събудим и променим, там където не се чувстваме удовлетворени – взаимоотношения, пари и работа.

💫Сега, когато Плутон отново става директен е време да помислим какво сме променили по време на ретроградието му. Ретроградния Плутон повдига болезнени теми. Но само там, където се налага промяна, която може би отлагаме или поне се надяваме, че можем да отложим. И дори, ако влиянието му първоначално изглежда като криза, то благодарение на тази криза може да се отърсим от ненужното и остарялото, за да започнем нова глава от живота си. Каква е истината за нас? Всички бяхме принудени да се потопим навътре в нас и да прегърнем истинската си същност.

💫Плутон се движи директно в знак Козирог и няма как да не забележим влиянието му в живота си. Сега вече може да кажем, че всеки от нас премина през една трансформация, която му помогна да приеме истинската си същност и най-дълбоките си нужди. И дойде време да приемем резултатите от нашите действия. Сега е време за последствията от нашите решения. Много от вас може да се решат да прекратят любовни триъгълници или отношения, които са основани на непрекъсната борба за власт. Сега ще знаем как да изразим нуждите си и да бъдем себе си. Ще искаме да завладеем света…. Да получим дълго чакано повишение, да говорим, да получим това, което заслужаваме.

Ако искате да знаете как Плутон влияе на личностно ниво се свържете с мен за консултация.
Припомням ви и една моя статия с повече информация за Плутон в Козирог и транзита му по домове – ПЛУТОН В КОЗИРОГ – ТРАНЗИТ ПРЕЗ ДОМОВЕТЕ – ВСИЧКО ЗАПОЧВА С ТЕБ (astroguidebynm.com)