Новолуние във Везни♎️

Да преразгледаме и обновим отношенията си с другите…

На 6 октомври 2021 г. предстои Новолуние точно в 14:05 часа на 13 градуса в знак Везни. Заедно Слънцето и Луната във Везни – знак ориентиран към партньорството, ще ни помогнат да видим всички нюанси на една връзка.

Енергиите на Слънцето и Луната се сливат и ни дават възможност да отправим желания към Вселената свързани със знак Везни. Това са темите свързани с връзките и партньорствата с другите, както в личен така и в професионален план, баланс и хармония, равновесие, справедливост и дипломация, както и работата, с която е хубаво да се занимаваме са все теми управлявани от знак Везни.

🌙Новолунието във Везни е благоприятен момент да започнем нова любовна история или да обновим по нов начин вече съществуваща връзка. Ако имаме проблеми в любовта или в отношенията с някого важен за вас човек, новолунието във Везни ще помогне да съумеем да изслушаме и разберем по-добре партньора си. Можем да използваме енергията да бъдем по-дипломатични, да не отхвърляме чуждото мнение, за да възстановим баланса.

🌙Чувството за баланс при знак Везни ни позволява грациозно да се справяме с житейските проблеми, да намерим общи гледни точки и да осъзнаем, че мирното съжителство е за предпочитане пред конфронтацията. Освен това е подходящ момент за самоанализ. Везни са огледален знак, така че ако се съсредоточим върху това как другите хора ни виждат, ще видим собствената си личност от различни ъгли.

🌙Венера, която управлява знак Везни, се свързва в астрологията с любовта и красотата, така че новолунието ще подчертае значението на хармония и красота в света около нас. Може да помислим как да запълним живота си с повече естетика и да намерим своя уникален израз за красота. Моментът е подходящ да се насладим на любима музика, изкуство или да подредим пространството около нас. Внесете повече хармония и красота в живота си по всевъзможни начини. Може би много от вас ще помислят за обновяване на гардероба си или закупуване на красиви неща за дома.

🌙Това Новолуние ще бъде различно, защото е свързано с планетата на действието Марс, която ще ни зареди с енергия. Освен това Слънцето, Луната и Марс са в хармоничен аспект с планетата на експанзията Юпитер, така че това ще ни донесе благополучие и късмет, затова сядайте и формулирайте на лист хартия желанията си. Ето и няколко примерни желания:


„Искам да привлека лесно и да започна щастлива връзка с мъж (жена), с когото да имам взаимна подкрепа, уважение, любов и т.н.“
„Искам да има взаимна любов, подкрепа и споделяне в моя брак.“
„Искам да се чувствам вътрешно балансиран и спокоен.“
„Искам импулсът да постигам мир за сметка на себе си лесно да се махне от мен.“
„Искам да мога съзнателно да приемам подаръци от другите по щастлив и благотворен начин.“