Слънце във Везни ♎️

Днес 22-ри септември точно в 21:21 часа Слънцето преминава в знак Везни до 23-ти октомври.

🌞Слънцето в хороскопа е нашата индивидуалност, жизнена енергия и Аз-ът, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Слънцето е пътят на душата.

🌞Транзита на Слънцето през определен знак е изключително важен. А когато преминава през определен астрологичен дом, то изявява най-важното от тази сфера за този период. То е изключително важно за тези хора, в чиято карта е силно изразено, ако е управител на хороскопа (при хора с асцендент Лъв) или ако се намира на Медиум цели, в 1-ви дом или при подчертана огнена стихия.

Везни♎️ са въздушен кардинален знак – съвършено равновесие☯️. Везни започва от есенното равноденствие, когато денят е равен на нощта. В астрологията управляват 7 астрологичен дом или така нар. Десцендент, които свързваме с нашата сянка и показва какво търсим в партньорствата и връзките си. Седми дом е традиционно домът на партньорствата и брака. Свързваме го с партньорствата не само в личен, но и в бизнес план, нещата с които искаме да се занимаваме и правните дела и споразумения.

Знак Везни ни учат да забравим егото и да се отворим към партньора и работата в екип. Компромисът е в основата да разберем какво означава да си част от цяло с друг човек. А хармонията в това цяло се базира на способността ни да балансираме, защото ние е по-силно от аз. Този знак свързваме и с добрият избор и афинитет към естетиката, финият усет за красота и качество.

Каква ще бъде енергията през периода?

Хармония. Равновесие. Периодът е добър за смекчаване на спорове и разногласия, тъй като ще се засили потребността ни към мир и съгласие. На преден план ще излезе необходимостта от справедливост и като цяло ще бъдем много по-дипломатични и умерени. Засилва се интереса към срещуположния пол и хората са отворени за повече флиртове и романтични приключения. Възможно е да нарасне желанието за повече естетика и красота около нас. Времето е много благоприятно за изкуство във всичките му проявления, както и за творците и хората с професии, които са под влиянието на Венера, управител на знак Везни. Ще можем да преценяваме всичко от две страни, от две гледни точки. Трябва само да внимаваме да не преосмисляме и съобразяваме прекалено много нещата, тъй като това ще доведе до трудно взимане на решения, особено за дребни неща.

Честит Рожден ден на всички Везни♎️ и честит нов солар.