Пълнолуние в Риби♓️

Интуиция или логика? Вие на кое се доверявате?

На 21 септември 2021 година ще настъпи Пълнолуние в 2:55 часа, на 28 градуса в знак Риби.

Пълнолунието в Риби♓️ ще ни напомни за състраданието и духовността като ценности, ще ни донесе надежда и чувство за принадлежност към света. Това пълнолуние е специално, защото енергията му може да размие границите между хората. И да ни напомни за усещането, че всички ние сме свързани помежду си.

🌕Вече знаете, че енергията на пълнолунието свързваме с освобождаване и приключване, така че идва моментът да простим на хората, да се освободим от безпокойството и негодуванието, да се отдалечим за известно време от суматохата на ежедневието си и да се върнем към нашия център. Интуицията ни и въображението ще бъдат силно активирани, използвайте ги, за да намерите нужните отговори.

🌕Оста Дева-Риби е тази без, която не можем. Тя ни учи на социална адаптация и на това да сме полезни на хората около нас. Ако Девата е символ на условното служене, то Рибите се свързват с безусловното служене. Девите са логични хора и мислят така, че колкото се дава, толкова и трябва да се получава. Докато при Рибите не е така. Те са крайни идеалисти и дават без да очакват, че ще получат в замяна.

🌕Така се подчертава зодиакалната ос на Риби – Дева. Рибите са мечтатели и склонни към абстрактно мислене, докато Девата е много точна и внимателна към детайлите. Противопоставянето на планетите ще противопостави състраданието срещу критиката, творческото изразяване срещу конкретните детайли и начина на живот, които „да се пуснем по течението“ срещу внимателното планиране на бъдещето.

🌕В същото време Девата и Рибите имат много прилики – те са подвижните знаци на зодиака. Гъвкави са и могат да се адаптират, контактите с други хора са лесни за тях, имат алтруистичен характер, обичат да помагат. Също така и двата знака се свързват с комуникацията и информацията. Девите събират своята информация на базата на логиката и събират доказателства и факти. А Рибите пък не разполагат с логика, но имат много по-точен източник на информация и това е интуицията. Всичко това става важно под влиянието на това пълнолуние.

🌕По правило в дните около пълнолунието се разкриват скритите неща преди това. Може би по-дълбокият смисъл на всички значими събития или отношения изведнъж стават по-ясни. Може да усещате повече, да сте по-емоционални, особено че и Риби са воден, емоционален знак. Представителите на подвижните знаци ще бъдат най-засегнати от това пълнолуние, това са знаците: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

🌕Важно е да отбележим, че освен , че пълнолунието е в опозиция на Слънцето в Дева, в същото време Луната ще образува съвпад с Нептун в Риби, което ще добави допълнителни нюанси към лунната енергия. Трябва да бъдете по-внимателни по отношение на заблуди и измами.

🌕По време на пълнолуние е добре да се започват пречистващи организма диети. Луната е намаляваща, така че всичко , което искате да „изчистите“, „намалите“ е добре дошло. Подходящи кристали за пълнолунието са Аметист, Аквамарин и др. За да знаете как ще действа пълнолунието спрямо вашата индивидуална натална карта може да се свържете с мен за лична консултация.