Марс във Везни ♂

Марс навлиза в знак Везни♎️ на 15 септември 2021 г. и ще остане в този знак до 31 октомври.

💫Марс е нашият вътрешен воин. Положението на планетата в наталната ни карта показва как изпълняваме плановете си, как постигаме целите си, как изграждаме отношения, както и сексуалната ни енергия.

💫Марс е действие и активност. А Везните♎️ са знак олицетворяващ мир и хармония, взаимно разбирателство и дипломация, елегантност и справедливост. Как могат да бъдат съчетани тези противоречиви характеристики? Марс във Везни ще обедини планирането и действията в това да влезе в ролята на дипломат, ръководител на екип, главен изпълнителен директор, адвокат.

💫Когато бойните и войнствени качества на Марс се срещнат с дипломацията и съобразителността на знак Везни ще има желания за изграждане на дългосрочни партньорства в личен и делови аспект. Импулс, които ще ни насочва към търсене на начини на взаимодействие. Как ще се отрази това на любовните отношения? Ще имаме повече енергия и желание да търсим начини за мирно уреждане на споровете вместо първично действие чрез агресия. Запомнете, че Везни се свързват с баланса☯️ и хармонията. Когато възникнат проблеми в любовта, това означава липса на мир и хармония, а това ще доведе до неприятни последици, така че се стремете да запазите добрия тон. Марс във Везни се свързва с идеалния любовник – страстен и нежен, но тук става въпрос за много повече, а именно за хармония в партньорството за цял живот.

Как ще усетим влиянието на Марс във Везни?

💫В астрологията Марс във Везни е в заточение, но от нас зависи как ще използваме енергията му. Везните са знак олицетворяващи партньорството. Когато Марс транзитира в този знак, се случват повече сватби, започват повече любовни афери. Ако искате да заздравите или възстановите отношенията, да привлечете любовта в живота си, използвайте това време, за да обявите намеренията си пред Вселената. Всичко може да се сбъдне.

💫Направете план за действие, ако искате да продължите напред във връзката ви. Искате ли някой специален да направи крачка напред във връзката ви? Предприемете действия, като например да планирате романтична вечеря. Подчертайте блясъка и елегантността си, с които Везните са така известни. Вашият обект на интерес ще се чувства вдъхновен и ще се държи огледално на вас, реагирайки с марсовата енергия.

💫Ако пък сте необвързани, направете всичко само за себе си. Вярвайте в любовта и тя ще дойде. Използвайте марсовата енергия за себе си и бъдещите си отношения. Купете си специално бельо или нещо друго по ваш избор. Пригответе си гурме вечеря, сякаш я приготвяте за двама. Да си сам не означава, че не заслужаваш любов. Въпреки че може да не сте с партньор в момента, Марс във Везни ще ви помогне да се подготвите за човека, който ще бъде центърът на вашия свят и магията ще се случи.


Когато става въпрос за това как влиянията на планетите действат в живота ни, не забравяйте, че астрологията винаги дава място за свободната воля. Нужен е само малък натиск, за да се случи в реалния свят. Енергията на Марс във Везни има силно влияние върху любовта и отношенията. Това е много интересна енергия и трябва да я използвате, за да цъфти любовта. Обичайте се и любовта ще дойде при вас.💜