Пълнолуние във Водолей♒️


На 22-ри Август 2021 година ще се състои Пълнолуние точно в 15:01 часа на 29 градуса във Водолей.

През тази година това е второто Пълнолуние в знак Водолей, предишното беше на 24 юли – може да прочетете предишната ми статия в сайта на (astroguidebynm.com). Това е доста рядко явление, когато в един и същи знак имаме две пълни луни, астрономите го наричат Синя Луна.

Това, че Пълнолунието се повтаря в същия знак, въпреки че е на различни градуси ще ни помогне да осъзнаем енергията, на тази зона от живота ни. Така, че вижте в кой дом ще ви попадне 29-тият градус на Водолей и това ще е и сферата, в която може да очаквате да получите максимум резултати и проявление, яснота на това, което сте работили в последните месеци. Най-силно ще усетят влиянието му представителите на неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Както знаете Пълнолунието свързваме с приключване и освобождаване.

💫Оста Лъв-Водолей ни приканва да бъдем себе си, да изразяваме себе си, талантите си, своя „Аз“. Може да очакваме, че това астрологично събитие ще ни донесе нещо положително, защото Луната ще е в съвпад с Юпитер – планетата добродетел, носеща лекота и късмет. Добра новина, добри възможности, дългоочаквано пътуване, разрешаване на трудна или объркана ситуация – това са възможностите на нейното въздействие.


💫Планетата Сатурн ще образува хармонични аспекти с Венера във Везни и с оста на лунните възли, което е още едно доказателство за положителния характер на промените. Но запомнете, че не трябва да бъдете прибързани и да насилвате нещата. Оставете нещата да вървят по своя път.


💫Водолей е знак, които гледа към бъдещето, така че може да започнете с плановете за него, но преди да продължите напред към изпълнението ще трябва да се сбогувате с нещо в миналото. Нещо, което вече не ви принадлежи, нещо което само черпи от енергията ви и не ви прави щастливи – може би да сложите край на лични отношения или да приключите бизнес проект. Каквото и да е нещо приключва, защото пълнолунието бележи кулминацията и прехода към времето на завършване, освобождавайки се от старото, от това, което вече се е изчерпало. Един етап от живота е към своя край и е време да помислите за нови перспективи.

Освободете пространството около вас, периода е подходящ да подредите и изхвърлите ненужни вещи, да изчистите дома си, както и организма си. Приключете с всичко старо, което не работи за вас.