Време е за революционни промени

Ретрограден Уран в Телец ♅

Планетата на иновациите Уран ще бъде ретрограден от 20-ти Август 2021 година на 14 градуса до 18 Януари 2022 година на 10 градуса в знак Телец.


Уран е планетата, която е управител на знак Водолей♒️. В древногръцката митология той е върховен бог, цар на небето и прародител на всички останали богове. Той е идеалист и хуманист, роден от самия Хаос. Планетата пребивава в знак по 7 години, а от 6-ти Март 2019 година навлезе в знак Телец и ще остане в него до май 2026 година.


Тъй като Уран е планетата на промяната и изненадите по време на своя ретрограден период Вселената ще ни изпраща знаци, които символично ще представляват предстоящите промени. Трябва да се възползваме от периода и да не ги пропуснем.

През този период планетата ще проявява най-революционните си идеи. Ще ни донесе желание за силен индивидуализъм и дори бунтарство, разрушителност на всичко старо и неработещо.

Силно влиянието на ретроградния Уран ще усетят повече хората, които имат лични планети и важни точки от наталната си карта разположени на 7-13 градуса във фиксираните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Какви теми ще бъдат актуални през периода?

💫Уран транзитира в Телец, това е знак който свързваме с парите, собствеността и ценностите, както в материален, така и в духовен аспект, така че финансовите въпроси, които не са били решени навреме в миналото, могат отново да станат актуални и да се финализират. Също така да преосмислите изцяло принципите си и ценностната си система, може би има неща, които правите, но не отговарят на вашата същност – време е да промените това.


💫Освен това Телец се свързва и със собственото ни тяло и начина, по който изглеждаме, така че може да очакваме и революции във външния вид на много хора и по-смели решения. А защо и да не започнем тази диета, която отдавна отлагаме, както стана ясно – промяната е ключова.


💫Няма как да пропусна и темата свързана с иновативните технологии, различните хуманитарни каузи, ИТ сферата, криптовалутите, тъй като Уран е управител на знак Водолей, а него свързваме именно с тях, така че очаквайте изненади и в тази посока. Понеже темата с криптовалутите е актуална, много вероятно е хора, които са се чудили дали инвестират да го направят именно сега. Каузите свързани с опазване на околната среда ще стават още по-актуални и иновативни.


💫Водолей управлява и нервната система, така че по-чувствителните от вас може да усетят малко повече нервно напрежение, но не се фокусирайте върху това, по скоро прекарвайте повече време с приятели или в социални групи.


Очаквайте скоро статия за Уран в Телец.