Слънце в Лъв ♌️

Днес на 22-ри Юли Слънцето навлиза в знак Лъв и ще остане тук до 23-ти Август.

Слънцето е източник на сила и воля, то представлява творческата ни енергия и изразяването на нашата същност. А лятото е сезон на блясък и Лъвовете се къпят в славата на техния управител – Слънцето. Преминавайки през всеки астрологичен знак, Слънцето ни дава характерни влияния и послания, а в знак Лъв, то иска да правим всичко през сърцето си.

💓След дълбоката емоционалност на знак Рак идва ред на огнената енергията на знак Лъв и нейната топлина и светлина. Ако Рак е „майката на Зодиака“, то Лъв е „бащата на Зодиака“. Знак Лъв управлява 5-ти астрологичен дом, които свързваме с любовта и романтиката, с децата, с творчеството, креативността и талантите, с нашето хоби, с удоволствията и нещата, които обичаме да правим за забавление, личната изява, театър и дори хазарта.

💓Лъв е огнен неподвижен знак и като такъв, хората родени под този знак са решителни, с твърди убеждения, те са родени естествени лидери и водачи, горди, смели и с вяра в себе. Лъв е център и около него кипи живот. С неговата енергия той е източник на сила, увереност и творческа енергия. Креативността, изявата и всички прояви на любовта са стихията на един Лъв. Той е щедър и обича да дава. Най-хубавото, на което ни учи знак Лъв е да следваме сърцето си и да правим всичко в живота си през него.

Каква ще бъде енергията през периода?

Време е да се забавляваме и да правим повече от всичко, което обичаме. Отдайте се на веселата и забавна част на живота, все пак е лято. Да се влюбим и да се отдадем на повече романтика. Лъв ни казва – да живем, да творим, да създаваме, да се радваме! Бъдете внимателни обаче да не драматизирате и преувеличавате без причина. В края на юли и началото на август Слънцето в Лъв ще застане в опозиция със Сатурн във Водолей, използвайте този период за анализ и корекция на начина си на мислене и поведение. Не взимайте крайни решения.

В началото на август ще има и напрегнат аспект с Уран, може да се появят ситуации, които са неочаквани и да трябва да действаме бързо. Но се опитайте да забавите темпото и да изходите от това, че всяка ситуация ни учи на нещо и можем да извлечем ползи и да израснем.

🌞Всеки съвпад на транзитното Слънце с наталното, което се случва в деня на раждане, бележи нов цикъл и определя основните тенденции на годината.

Честит рожден ден на всички Лъвове и честит нов солар!🎂🎉