Пълнолуние във Водолей♒️

На 24-ти юли в 05:37 часа ще наблюдаваме Пълнолуние🌕 на 1 градус в знак Водолей.

Това е фаза на луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е мощен процес, който оказва влияние върху всичко живо, в този момент луната е в най-силното си проявление. Пълнолунието се свързва с приключване и завършване на започнатото, така че е подходящ момент за освобождаване от всичко ненужно, което ни тежи и вече не ни е необходимо. Освобождавайки се от всичко старо ние освобождаваме място за това, от което наистина имаме нужда. Освободете място за новата енергия.

Пълнолунието винаги увеличава активността и добавя енергия, а Водолеят е един от най-приятните знаци свързан с нестандартните идеи, свободата, идеалите и общуването. Така че ни очаква време пълно с интересни срещи и смислени разговори. Най-силно влиянието на Пълнолунието ще усетят представителите на неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

🌕Този път Пълнолунието се случва по оста Лъв-Водолей или това може да бъде наречена и оста на социалния живот и на творчеството. Тези два знака са много различни, но заедно съставят едно цяло и това цяло се нарича любов. Това е любовта на Лъва, която дава и на Водолея – любовта, която получаваме. Ще трябва да намерим баланса именно тук. Това, по което си приличат двата знака е, че са големи идеалисти.

🌕И тук ще трябва да намерим хармонията и допълването в живота си – в отношенията си в личен план, с приятелствата, както и с груповите дейности и занимания. Водолеят е компромисният знак, които отстъпва в името на общото благо в името на приятелите и общата кауза. Тук егото е най-слабо. Докато при знак Лъв егото е водещо, той не се съобразява с другите мнения и налага собствените си желания. Помислете къде трябва да заглушите егото и да погледнете на живота под една различна призма с идея за общото благо.

🌕По време на Пълнолунието енергиите ще бъдат противоречиви. Възможно е да нямаме контрол върху някои фактори и обстоятелства така, както би ни се искало. Нека се опитаме да погледнем отстрани и да видим какво можем да подобрим в себе си. Слънцето в Лъв активира волята и жизнената сила, дава ни творчески импулс, а Луната във Водолей ни подканва да съотнесем желанията си с общата картина на реалността в търсене на личната истина, за да разберем как да реализираме талантите си в полза на себе си и на обществото.

Подходящ момент е за изчистване на организма, диетите ще бъдат много подходящи и ще дават добри резултати. Приключете със стари навици и подобрете ежедневната си рутина. Подходящ камък за Пълнолунието е обсидианът, които помага да премахнем ограниченията и границите, които сами си поставяме.