Новолуние в Рак♋️

На 10-ти Юли в 4:18 часа, на 18 градуса в знак Рак предстои Новолуние.

Какво е Новолуние?

Това е моментът, в които Луната прави пълна обиколка на астрологичното колело и застава до Слънцето. Това е магичен момент, в който енергиите на двете тела се сливат и дават възможност за сбъдване на нашите мечти и желания. Това Новолуние ще ни даде възможността да помислим и да видим как да започнем нова глава от живота си, какво искаме, за какво мечтаем. Сега е момента да седнете и да напишете своите желания по темите, които управлява знак Рак.

💫Знак Рак свързваме със семейството, родителите и корените ни. Както и с мястото, което наричаме наш дом и се чувстваме в безопасност, там където можем да бъдем себе си. Ракът е емпат и силно чувствителен знак. Свързваме го и с майката и майчинската безусловна любов и грижа.

💫Слънцето и Луната в Рак имат положителни аспекти с Уран в Телец и Нептун в Риби, което предвещава вдъхновение и нови идеи, които ще искаме веднага да превърнем в реалност. Новолунието винаги поставя ново начало, но знак Рак е предпазлив. Затова ще трябва да помислим и да се почувстваме уверени и в безопасност преди да започнем нов проект или да тръгнем в търсене на приключения. Не се притеснявайте, ще успеете, просто си дайте малко време, докато формулирате желанията, които искате да реализирате.

💫Юлското новолуние носи доста противоречиви енергии. В допълнение към хармоничните аспекти, има и отрицателен аспект на новолунието с Плутон в Козирог. Това предвещава много страст и предполага, че връзките ще се превърнат в една от приоритетните теми в началото на лунния месец. Съвместната връзка на Марс и Венера в Лъв допълнително подчертава темата за любовта и романтиката. Тези планети обаче образуват нехармонични аспекти, което е предупреждение – не всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Ако наскоро сте се запознали с някого, важно е да прецените правилно перспективите за любов, защото разочарованието не е изключено.Не забравяйте, че Ракът е чувствителен, емоционален и интуитивен зодиакален знак. Под влиянието на новолунието на 10 юли 2021 г. няма да имаме липса на емоции, но е възможно трудно да изразяваме какво точно чувстваме.

👉Напишете своите желания на лист хартия, защото Вселената сега ще ни подкрепя. Може да прочетете статията – „Пожелай си на Новолуние“ и да видите подробно как се пишат желания.Записват се до 10 желания, като най-силен период се смятат първите 8 часа от Новолунието, а примерни желания може да намерите в книгата на Жан Спилър „Астрология на Новата луна“ ето и няколко от тях:

💓 „Искам да получа сигурност и подкрепа в семейството си.

💓”Искам да бъда емоционално разбран/а и подкрепен/а.

💓”Желая да намеря и да купя правилното жилище.“Времето е подходящо да си починете и да релаксирате там , където се чувствате сигурни и спокойни. Не се натоварвайте с излишни ангажименти, отделете време на семейството си.