Венера в Лъв

Планетата на любовта и красотата Венера влиза в знака Лъв♌️ на 27 юни и ще остане тук до 22 юли 2021 година.

💫Транзитът на планетата в знак Лъв е обещаващо време за влюбените двойки и тези, които все още са сами и търсят любовта. Венера е планетата на любовта и връзките, а Лъвът е щедър и креативен, така че ще имате желание да направите живота си по-цветен и забавен, а отношенията си по-романтични. Подарете на близките си подаръци и ги зарадвайте без причина с малки жестове и внимание и със сигурност тези жестове ще се върнат и към вас.

💫По време на транзита на Венера в Рак беше приятно да прекараме времето си вкъщи, да се отдадем на интимни емоционални разговори. Но сега енергията се променя, когато планетата на любовта влиза в знак Лъв – започва период на забавления и любовни вълнения. Това е чудесно време за флиртове и защо не да срещнете някой по-специален човек за вас.

💫Лъв е огнен знак🔥 и отношенията възникнали по време на този транзит може да изгорят като факла – бързо и страстно. Очаквайте вълнуващи романтични срещи, много закачки и обяснения в любов. Лъвът е изразителен, така че няма да липсват големи изблици на чувства. А Лъв не се задоволява с по-малко от най-доброто. Внимавайте обаче да не драматизирате излишно в отношенията.

👉На 8-ми юли Венера ще бъде в опозиция с ретроградния Сатурн във Водолей. Под този аспект едва ли можем да очакваме бурна страст, а по-скоро може да настъпи охлаждане на чувствата. Но и да погледнем много по-сериозно към любовта и ако сме във връзка да премине на следващо ниво. Ако през този период започнем нова романтична връзка, то тя ще се развива много бавно, но има шанс да се превърне в дългосрочна. Венера е свързана и с финансите, така че през периода са възможни финансови затруднения.

👉А квадратът на Венера с Уран в Телец е между 5-ти и 10-ти юли. Под влиянието на този аспект чувствата се изразяват по необикновен начин, в неподходящо време или не на място. Ще се случат вълнуващи срещи, любовта от пръв поглед е много вероятна. Въпреки това романсите, започнали по това време, е малко вероятно да бъдат дългосрочни. Възможно е да има внезапни прекъсвания във връзките, причините за които ще изненадат не само вас самите, но и вашите приятели. Неочакваните разходи и необмисленото харчене на пари са друг израз на този аспект.

👉На 13 юли пък се срещат Венера и Марс, този аспект ще ни даде незабравими моменти с любимите ни хора. Това е аспектът на страстта и влечението, който може да освежи установените отношения и да събуди желанието. Времето е подходящо за тези, които търсят нова любов. Романтичните срещи могат да ни дебнат навсякъде. Насладете се на периода.❤️