Венера в Дева♀

През 2021 година планетата на любовта и хармонията Венера ще премине в знак Дева♍️от 22 юли до 16 август.

Това положение на планетата ще е много благоприятно за всички хора от земните знаци – Телец, Дева, Козирог.

💫През този период любовта и връзките ще придобият специален смисъл. Венера символизира любов, пари, връзки, брак, удоволствие и свободно време. А за Девата е присъщо желанието за съвършенство. Така, че и във взаимоотношенията ще трябва да се подходи сериозно, с ежедневни грижи и да се угоди на вашия партньор. Девата не е най-страстният знак на зодиака, затова е най-добре да покажете чувствата си чрез пълна отдаденост и внимание към детайлите. Сега не е време за флирт и забавления, ще трябва да работите усилено, за да зарадвате любимия.

💫Ако наскоро сте срещнали някой, който е привлякъл вниманието ви, не бързайте да започнете връзка. При транзита на Венера в Дева не трябва да се вземат прибързани решения. Дайте си достатъчно време, за да оцените потенциалния партньор и когато вземете решение, тогава започнете действия към сърцето му спокойно и ненатрапчиво. Покажете колко ви харесва да бъдете заедно, как оценявате всички малки неща, които правят този човек уникален за вас. До скоро Венера беше в знак Лъв♌️ и искаше раздаване, грандиозни подаръци и много комплименти, но сега нещата се променят, Венера в Дева♍️ иска отдаденост и постоянно внимание към нуждите на любимия ви човек.

💫Ако пък вече имате връзка, това ще е подходящо време да обсъдите всички практически подробности с партньора си. Венера в Дева не е романтична, а подчертава ежедневните детайли, макар че това едва ли е интересно, всъщност е доста важна тема, когато сте във връзка. Венера в Дева ни вдъхновява да живеем и обичаме, докато се наслаждаваме един на друг.

💫По време на транзита си в Дева, Венера ще има хармоничен аспект с Плутон в Козирог, така че е напълно възможно по това време да намерите своето щастие в любовта. И още нещо, тригонът с Уран в Телец предвещава вълнуващи срещи. Ако през този период дойде нова любов в живота ви, има голям шанс тя да се превърне в дългосрочна хармонична връзка.

Що се отнася до външния вид (в края на краищата Венера е и планетата на красотата), знак Дева е характерна със спретнат външен вид и приятни обноски. Тъй като Девата има тенденция да бъде естествена, за предпочитане е да не използвате много козметика и бижута, крещящи цветове в дрехите. Венера в Дева покорява с простота и добър вкус! А вашата Венера в кой знак е? Споделете ми в коментар и напишете какъв е вашият стил😊 Моята Венера е във Водолей и харесвам нестандартна, различна визия, разчупени кройки и цветове.