ПЪЛНОЛУНИЕ В КОЗИРОГ

Пълнолуние в Козирог ♑️

Днес 24-ти юни в 21:40 часа настъпва Пълнолуние на 3 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието🌑 се счита за магично време, защото енергията е много силна и усилва нашите намерения. При пълнолунието Слънцето и Луната са едни срещу друг в точна опозиция. Пълнолунието означава кулминация, приключване, така че е много подходящо да се откажем от вредни за нас навици. Емоциите в тези дни са нестабилни затова е добре да не взимате радикални решения, а да изчакате 2-3 дни, за да си дадете време и да обмислите нещата.

Това пълнолуние се случва по оста Рак-Козирог, една от най-важните оси в живота на всеки човек. Отнася се до личния ни живот – семейството и споделените емоции, както и до публичния живот и социалният ни статус.

Влиянието на пълнолунието ще бъде най-силно усетено от кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог.

🌑Въздействието на пълнолунието ще бъде противоречиво, тъй като съществуват както положителни, така и отрицателни планетарни взаимодействия. Сред положителните аспекти трябва да отбележим хармоничната връзка на Луната и Слънцето с Юпитер в Риби. Юпитер е планетата на късмета и лекотата и под негово влияние всичко може да се промени към по-добро. От друга страна енергията на Плутон се проявява забележимо заедно с Луната в знак Козирог. Плутон е планетата на знак Скорпион, той с удоволствие хвърля светлина върху тъмните кътчета на душата, показвайки това, което обикновено се крие на дълбоко.

🌑Пълнолунието прави хората доста по емоционални, затова имайте го предвид и не бъдете крайни. Може да имате силно желание да държите всичко под контрол или да се налагате. Козирогът е известен като трудолюбив и амбициозен, така че очаквайте повече активност. Може да искате да завършите започнатото по-рано. Пълнолунието ни напомня, че като работим усилено, извличаме ползите от усилията си. Но внимавайте с работата и си давайте нужната почивка. Поставете си цел и работете стабилно и последователно за нея. Пълнолунието дава инерция – използвайте я.

💫Това е специално, вълшебно време. Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Както и да почистите пространството около себе си и в дома си. Идеален за пълнолунието е Турмалинът – най-силно защитния камък свързан със знак Козирог.