ДОВИЖДАНЕ РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ☿

Възможно е ретроградния Меркурий да е объркал плановете ви и да е забавил резултатите, които сте очаквали, но от днес 22-ри Юни планетата на комуникациите Меркурий приключва своето ретроградно движение. И продължава транзита си в знак Близнаци♊️ до 11 Юли.

👉Време е да финализираме започнатите проекти, договори и дела и да видим реални резултати от труда си. Проведете важните разговори и довършете делата си спокойно. Комуникацията ще тече лесно и разбираемо и няма да има обърквания или недоразумения. Мисълта ни ще бъде ясна и точна. Ако сте отложили покупки на техника или автомобил можете вече спокойно да предприемете стъпки.

👉Меркурий се чувства чудесно в знак Близнаци и ще ни изтръгне от ограниченията. Ще бъдем готови за повече комуникация. Любопитни и любознателни ще търсим да обогатим знанията си и разширим мирогледа си. Ментално ще бъдем по-отворени и ще имаме нужда от контакти.

🌈Планетата ще направи положителен аспект със Сатурн във Водолей, така че ще можем да подредим и структурираме създалият се хаос в мислите и делата ни напоследък. Този аспект ще ни помогне да погледнем трезво на ситуациите и да действаме, но вече с конкретен план.
🌈В началото на юли Меркурий ще има напрегнат аспект с Нептун, което може да внесе неяснота или заблуди. Бъдете внимателни и не споделяйте плановете си с всеки. Наблюдавайте процесите и вижте в какво може би сте се заблудили и сте си мислили, че е за вас, но може би не е и трябва да се откажете. Интуитивно ще знаете какво да предприемете.

🤍Насладете се на периода и не забравяйте, че понякога плановете ни се развалят точно, защото това е най-доброто за нас.🤍