СЛЪНЦЕ В РАК

Слънце в Рак♋️

От днес 21 -ви Юни Слънцето преминава в знак Рак и ще остане тук до 22-ри Юли.

🌞Както знаете Слънчевият знак е нашата индивидуалност, жизнената ни енергия, то напомня, че всички ние идваме на земята с определена цел и именно то е точката в хороскопа, която търси своята реализация. Слънцето представя мъжката ян енергия. То е нашата воля, нашият Аз. Слънчевият ни знак е пътят на душата или това, което тя е избрала да развива.

След първичните инстинкти на Овена, стабилността на Телеца и мисловното развитие на Близнаците идва ред на емоционалния Рак. В астрологията Рак управлява 4 астрологичен дом и така наречената важна точка “IC” (Имум цели), която се свързва с нашият дом, нашите корени и произход, семейство и родителят от противоположния пол. Показва способностите ни да създадем, организираме и променяме условията си на живот.

Рак♋️ е знакът на лятното слънцестоене, когато е най-дългият ден в годината и разбира се, най-късата нощ. Той е кардинален воден знак. Управлява се от Луната 🌙, която е символ на майчинството, грижата и силните емоции. С него се свързва първичната женственост в най-красивият и вариант като нежна, създаваща уют същност и чиста доброта. Ракът има силна памет, паметта на водата. Затова внимавайте какво казвате на един Рак, той дълго ще го помни. Раците често крият своите емоции зад черупката си, но са изключително чувствителни и често емоциите ги отнасят в един по-красив свят на фантазиите – имат силно въображение. Едно от най-важните неща за тези хора е сигурността, както емоционалната, така и физическата.

Каква ще бъде енергията през периода?

Под този транзит хората често се връщат към корените си – родното място, семейството и родителите си. Периода е подходящ да си вземете почивни дни и да се отдадете на домашни дела, както и на пътешествия и пътувания. Важното е да прекараме време с любимите си хора, които са като семейство за нас. Посрещаме лятото, така че отдайте се на почивка и бъдете там, където се чувствате уютно и като у дома си, за някои това може да бъде на село, а за друг на някои остров. Раците обичат традициите и ги спазват, така че защо и ние да не създадем наши и да се насладим на летни емоции. Време е за емоционален подем, чувствителност и проницателност – на преден план ще излезе психологическата част от човешката личност.

Всеки съвпад на транзитното Слънце с наталното, което се случва в деня на раждане, бележи нов цикъл и определя основните тенденции на годината. Именно с този съвпад стартира и личната година на всеки човек. В момента на възвръщане на Слънцето в неговата натална точка може да се направи хороскоп, който наричаме „солар“ – Слънчева революция или Соларен хороскоп. За повече информация може да се свържете с мен за лична консултация.

🎂Честит Рожден ден на всички зодия Рак и честит нов солар!