АСТРОЛОГИЯ

РЕТРОГРАДЕН ЮПИТЕР ♃

Ретрограден Юпитер ♃

Да си зададем въпроса – Залъгваме ли се за определени неща?

Периодът на ретрограден Юпитер започва от днес 20-ти Юни и ще продължи до 17-ти Октомври 2021 година между градусите 2 на знак Риби♓️и 22 на знак Водолей♒️.

Когато Юпитер става ретрограден е добре да обърнем внимание на личностното си развитие и духовен стремеж. Опитайте да определите какво точно липсва на истинската ви същност. Време е да разширим мирогледа си и да се усъвършенстваме.

Докато Юпитер е ретрограден в знак Риби♓️ ще акцентира върху темите за духовността – подсъзнанието, интуицията и религията. Идва момент да обърнем внимание на вътрешния си свят и да намерим отговорите на трудните въпроси, които стоят там. В знак Водолей♒️ пък, Юпитер предполага да преоценим социалните си връзки и да премахнем тези, които вече не са полезни или тези, който по някакъв начин ни теглят назад.

💫Юпитер е планетата на лекотата и късмета. Тя ни носи благоприятни обстоятелства и щастливи шансове да разширяваме възможностите си. А когато планетата е ретроградна, шансовете, които сме пропуснали, може да се появят отново. В положителен аспект се отварят нови перспективи, които са резултат от предишни усилия или в живота ни се връщат хора, с които преди това сме имали връзка. А в отрицателен аспект не е изключено да се върнат нерешени проблеми от ежедневието или връзката ни, но целта е винаги положителна – именно да решим тези въпроси.

👉За какво е подходящ периода на ретрограден Юпитер?

Ретроградният Юпитер подчертава духовни и философски теми. Времето е подходящо също за възобновяване на социални и бизнес проекти, свързани с темите на Юпитер: висше образование, правни въпроси, благотворителност, международни отношения, изследвания, религия и философия.

На лично ниво е подходящ момент да възобновите отложеното или недовършено като:

• Завършете образованието, прекъснато по-рано
• Възобновете изучаването на чужд език, започнато преди
• Отидете на пътуване, което сте отложили в миналото
• Пътуване с духовни, образователни или културни цели
• Възстановете отдавна изгубено приятелство или минали любовни отношения
• Страхотно време за повдигане на духовни и философски проблеми и изясняване на приоритетите в живота.

💫Юпитер е духовна планета (управител на знак Стрелец) и по време на ретроградното и движение не е подходящо за започване на дейности с ясно изразени материални цели. По-подходящи са бизнес проектите свързани с благотворителност. Чудесен период е за стартиране на хуманитарни, образователни, културни проекти или такива, които включват набиране на средства. По правило периодът няма осезаем ефект върху състоянието на нещата, които вече работят.
💫Ретроградният Юпитер е подходящ за възстановяване на права на собственост или за препродажба на недвижими имоти. Като цяло, когато Юпитер преминава в ретроградно движение времето е благоприятно за възстановяване на всеки проект или връзка, която е свързана със сферите на Юпитер, които изброих по-горе. Има смисъл да се върнем към тях и да ги съживим от миналото.

Всяка година Юпитер е ретрограден за около шест месеца. Така, че е необходимо да се разгледат аспекти с личната ви натална карта, за да се направят точни заключения. Ако искате да разберете как ще ви повлияе периода, може да се свържете с мен за лична консултация.

Вашият коментар