МАРС В ЛЪВ

Марс в Лъв 2021 година

От днес Марс ♂ще премине в знак Лъв♌️ за периода 11 юни до 30 юли 2021 година.

До сега планетата на действието и активността се намираше в знак Рак, където ни накара да действаме чрез емоциите си и да бъдем обърнати към семейството си и семейните дела. От 11 юни обаче Марс транзитира в знак Лъв и ще ни накара да се обърнем към себе си и собствените си желания.

💫По време на периода, когато Марс е в този знак, самоизразяването излиза на преден план във всички сфери – дали в работата, изкуството, любовта, романтиката, забавленията или игрите – няма значение, ние ще сме готови да направим необходимото, за да се чувстваме добре. Планетата на страстта и желанието оживява и се разгорещява в огнената стихия на знак Лъв♌️. Тук, Марс се чувства като у дома си и разкрива най-добрите си качества в сферите на творчеството и изкуството. Демонстрира увереност и харизма. Това е чудесно време за хората, които имат ясни цели и са готови да ги следват.

💫Енергията на Марс се изразява чрез инициатива, действие, решителност и готовност за поемане на рискове. А от своя страна зодиакалният знак Лъв подкрепя всички тези качества, предлагайки подкрепа на онези, които не се притесняват да заявят намеренията си и които смело са готови да прокарват нови пътища и водят другите. Едно от противоречията обаче може да бъде, че енергията на Марс е импулсивна и първична, а Лъвът е царят на джунглата – има високо достойнство. Увереността на Лъва идва от опита му, нещо което при прибързаността липсва и е възможно действията често да станат безразсъдни, така че имайте го предвид.

💫Лъвът е фиксиран знак и не се променя лесно. Поради това Марс може да загуби част от своята непосредственост и да се изрази по необичаен за него начин. Основният въпрос ще бъде дали Лъв ще се появи в най-добрата си страна като креативен и щедър или ще се покаже в ролята на арогантен и инатлив. И все пак транзитът на Марс в Лъв ще ни помогне да разкрием творческата страна на нашата личност и да заявим себе си.

Важните аспекти на Марс ще бъдат:

👉На 1 юли Марс образува опозиция със Сатурн във Водолей. Строгият Сатурн изисква предпазливост и сдържаност, което ще насърчи работата, в която се изисква отговорност, търпение и старание. Усилията положени през това време ще донесат практически резултати. Използвайте енергията като забавите темпото за известно време и не предприемайте необмислени промени.

👉А на 13 юли Марс ще образува съвпад с Венера. Ентусиазмът и страстта на Марс са перфектно съчетани с нежността и очарованието на планетата на любовта Венера. Благоприятното въздействие на планетите създава условия за хармония във взаимоотношенията. Използвайте това време, за да укрепите любовта или брачната си връзка. Или ако сте свободни, можете да разчитате на романтична среща или ново запознанство.