ВЕНЕРА В РАК♀

Венера в Рак♀

От днес, 2-ри Юни до 27 Юни 2021 година Венера ще премине през знак Рак♋️. В астрологията Венера се свързва с любовта и красотата, а Ракът е най-грижовният сред всички зодиакални знаци. Така, че по време на транзита на Венера в Рак любовта и грижата за любимия човек ще стане изключително важна тема или обекта на любовта ни ще стане центърът на света ни.

Как ще усетим енергията на Венера в знак Рак?

В периода, в който Венера беше в знак Близнаци, връзките бяха публични, искахме да излизаме с партньора, да бъдем по-социални и контактни, но когато Венера влиза в знак Рак, връзките ще станат много по-интимни. Ще наблюдаваме по-голямо желание да останем вкъщи, да говорим за своите чувства и преживявания, да имаме дълбока емоционална близост с човека до себе си, което ще важи, както за жените, така и за мъжете. Хората ще станат по-сантиментални и романтични.

💗Ако любовната ви история тепърва започва, това е чудесно време да укрепите връзката си. Сега отношенията ви могат да преминат към следващо ниво. Единственият недостатък на Венера в Рак е, че може лесно да нараним чувствата или да обидим любимия човек. Ракът е много чувствителен знак и природата му изисква често да се крие – да крие емоциите си или да крие колко лесно се обижда и засяга лично, когато го боли. Така, че имайте го предвид, защото може да срещнете точно това поведение в партньора си.

💗И все пак, това е наистина добро време за влюбените, в което любовта не се нуждае от думи, за да изрази чувствата си, а е достатъчно само един поглед или докосване, за да разбере дълбочината на чувствата на човека до вас. Насладете се на преминаващата Венера в Рак, която ще ни донесе потребност от любов, разбиране и желание за семейство.

💫При преминаването на Венера в Рак от 4 юни планетата ще взаимодейства благоприятно с Юпитер в Риби. Това ще бъде благоприятно време за романтични пътувания, посещения на културни събития, общуване с близки хора по различни теми. Възможни са приятни изненади по време на пътуванията ви. А ако сте самотни може да срещнете много привлекателен човек по време на пътуването си.

💫Венера образува хармоничен аспект и с Уран в Телец активен на 13 юни, около тази дата е възможно да имате променливо настроение и непостоянство в любовта. Изведнъж може да се появят романтични предложения за срещи, любовта да пламне от пръв поглед, но и интересът бързо да изчезне.

💫На 21 юни Венера ще образува и положителен аспект с Нептун в Риби, които ще благоприятства романтиката в любовта. Любовните срещи може да се случат при странни и мистични обстоятелства. Ще усещате много силно интуитивно своя партньор. Влиянието на планетите носи много вдъхновение за всички хора, които се занимават с творчески професии: музиканти, художници, писатели.

💫Точно на 24 юни Венера ще бъде в опозиция (не толкова хармоничен аспект) с Плутон в Козирог. Аспектът събужда дълбоки емоции скрити в подсъзнанието. Физическата страна на любовта придобива особено значение, понякога в ущърб на самите отношения. Любовните връзки, които започват в тези дни често водят до последващо разочарование, оставяйки неприятни спомени.